Mainos

Näin Stubb kommentoi Hautala-kohua - "mulle on ihan fine"

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin (kok.) mukaan kehitysministeri Heidi Hautala voi jatkaa harmaan talouden vastaisessa ministerityöryhmässä.

Näin hän on kommentillaan eri mieltä kuin oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) sekä vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Haavisto. Heidän mielestään Hautalan pitäisi jättää työryhmä.

– Nämä ministerityöryhmät eivät ole se keskeisin juttu hallituksen toiminnassa. Mun mielestä on on ihan fine. Hei voi jatkaa (ministerityöryhmässä) ja ministerinä, Stubb sanoi MTV3:n Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Hän muistuttaa, että kohujen takana on aina ihminen. Stubb huomauttaa, että inhimillisyys unohdetaan usein.

– Olen Heidin hyvä ystävä. Unohdetaan, että kohun takana on ihminen. Aina mätkitään, on kyse sitten Kaikkosesta tai Hakkaraisesta. He ovat ihmisiä, joilla on tunteita. Heidi on tehnyt väärin, myöntänyt sen ja pyytänyt anteeksi. Mutta oliko tämä nyt niin vakava juttu, että se kaataa koko maailman, Stubb selvittää.

Hautala on noussut myrskyn silmään, kun kävi ilmi, että hän jätti kolme vuotta sitten maksamatta kotiremonttinsa ja -siivouksen yhteydessä eläkemaksut. Hautala maksoi töistä pimeästi. Hautala on itse kommentoinut kohua blogissaan. Hän on saanut asian tiimoilta kansalaisilta paljon palautetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.