Näin somessa reagoitiin Olli Hermanin uuteen pestiin Popedan solistina

Olli Herman on Popedan uusi laulaja.

Tammikuun ensimmäisenä päivänä julkaistiin jymy-yllätys, kun Pate Mustajärven taakseen jättämä Popeda julkisti uuden solistinsa. Yhtyeen uusi laulaja on muun muassa Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman.

Tieto Hermanin tuoreesta pestistä on kirvoittanut yhtyeen faneilta paljon kommentteja eri sosiaalisen median alustoilla. Julkistus otettiin vastaan ristiriitaisin tuntein muun muassa yhtyeen virallisella Instagram-sivulla. Osa faneista odottaa innolla Hermanin debyyttiä Popedassa, osan mielestä valinta ei mennyt täysin nappiin.

Näet kuvan tästä!

– Todella hyvä veto! Fresh, yksi kirjoittaa.

– Mahtavaa. Olli on ainakin yllättävä ja mielipiteitä herättävä, mutta todella innoissani odotan millaiselle kuulostaa Popeda Olli Hermanin kanssa, toinen kommentoi.

– Hyvä valinta. Pahin virhe olisi ollut etsiä Pate-klooni täyttämään saappaita. Ne täyttää vain Mr. Mustajärvi itse. Nyt uusi ajanjakso manserokille, joka ei tarkoita, että vanhat ajat unohtuvat. Keep On Rocking, kolmas hehkuttaa.

Hermanin valinta ei miellyttänyt kaikkia

– On olemassa vain yksi ja ainoa Popeda ja se on Paten Popeda. Tämä on vain tylsä feikki, joka ei kiinnosta, yksi toteaa.

– Popedasta tuli teinipoppibändi? Toinen puuskahtaa.

– Olisi ollut varmaan ollut parasta lopettaa koko Popeda, kolmas pohtii.

Ollin fanit innoissaan

Olli Hermanin omalla Instagram-tilillä tieto otettiin ilolla vastaan. Muun muassa monet julkisuudesta tutut henkilöt hehkuttavat Hermanin valintaa.

Näet kuvan tästä!

– Onnittelut! Huippurekry bändiltä, artisti Paleface kommentoi.

– Hyvä valinta, rokkari Michael Monroe kirjoittaa.

– Wautsi! Tämä on yllättävää. Onnea valitsemallasi tiellä, Popeda-Ollina! Rock On, Salkkarit-tähti Pete Lattu hehkuttaa.

Pate Mustajärvi soittelee Popedan kitaristi Costello Hautamäelle erityisesti yhden asian takia 0:33

katso video! Pate Mustajärvi soittelee Popedan kitaristi Costello Hautamäelle erityisesti yhden asian takia!

Lue myös:

    Uusimmat