Mainos

Näin saat tietoja USA:n vaalituloksesta

MTV:n uutiset uutisoi monella tavalla Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksesta. Barack Obaman voittokulkua tai John McCainin loppukiriä voi seurata esimerkiksi täältä netistä, pidennetystä Huomenta Suomen lähetyksestä huomisaamuna tai MTV3 Faktan välittämästä CNN:n lähetyksestä.

Nämä MTV:n uutisten nettisivut seuraavat tapahtumia tänään ja läpi yön huomiseen. Vaalien erikoissivuille pääset täältä. Erikoissivuille on linkitetty kaikki MTV:n uutisten tekemät uutiset aiheesta.

Huomisaamun erikoispitkä Huomenta Suomi -lähetys näkyy myös netissä suorana. Lähetys jatkuu huomenna poikkeuksellisesti klo 11.05. saakka. Tämän jälkeen netissä on nähtävissä live-pätkiä CNN:N vaaliohjelmasta. Klo 12 nähdään vielä ylimääräiset uutiset sekä netissä että tv:ssä.

Huomenta Suomi on mukana myös Hotelli Presidentissä, jossa vietetään Yhdysvaltain lähetystön ja Amerikkalaisen kauppakamarin (eli The American Chamber of Commerce in Finlandin) omia vaalivalvojaisia. Paikalla ovat mm. presidentti Tarja Halonen ja ulkoministeri Alexander Stubb.

Presidentti Halosen odotetaan kommentoivan vaalien tulosta Huomenta Suomen klo 8:n uutisten aikaan.

Huomenta Suomessa on haastateltavana pitkin aamua sankka joukko asiantuntijoita, esimerkiksi Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Barbara M. Barrett, Helsingin yliopiston Renvall-instituutin professori Markku Henriksson, Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak, puolustusministeriön viestintäjohtaja Jyrki Iivonen ja EU-asiantuntija Esko Antola.

MTV:n uutisten kirjeenvaihtaja Päivi Sinisalo raportoin tapahtumista Washingtonissa. Lisäksi Huomenta Suomessa kuullaan tunnelmia mm. Berkeleyn yliopistolta ja Chicagosta.

MTV3 Fakta -kanava näyttää tänään klo 23 alkaen suorana CNN International -kanavan tuloslähetyksen. Lähetys päättyy huomisaamuna noin klo 8.25. Lähetyksessä ei ole suomenkielistä tekstitystä ja sen näkee vain maksutv-kortilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.