Näin saat tasaisen ihon ilman meikkivoidetta

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia kertoo muun muassa, minkälainen meikki sopii vihreille silmille, kuinka valita meikkivoide kuumaan työhön ja miten saada tasainen iho ilman meikkivoidetta.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Kesämeikki nuorelle tytölle

Olen 11-vuotias tyttö. Mikä olisi sopiva kesämeikki minulle kun menen matkoille? Minulla on mustat hiukset ja ruskeat silmät. Haluisin kevyen meikin.

Riian vastaus:

Moikka! Olet niin nuori, että mielestäni sinulle riittää vielä meikiksi pelkkä ripsiväri ja huulikiilto. Jos ihosi kiiltelee, voit myös sipaista kasvoille kevyesti Ideal Finish -kivipuuteria tekemään siitä mattapintaisen.

Meikkivoide kuumaan työhön

Olisin kysellyt vinkkejä meikkivoiteen kanssa. En ole oikein koskaan osannut käyttää meikkivoidetta, mutta nyt olen kesän töissä kuumassa grillissä, joten ihoni tulee hyvin rasvaiseksi ja kun on kuuma, poskeni tulevat hyvin punaisiksi. Miten siis saisin kauniin tasaisen värin ja rasvoituksen pois? Haluaisin näyttää hyvältä, asiakaspalvelutyössä kun olen. Kiitos jo etukäteen.

Riian vastaus:

Heippa! Olet oikeassa, että työssäsi olisi hyvä käyttää meikkivoidetta, ihan jo suojaamaan ihoa rasvalta ja käryltä. Kokeile Extreme Resist 24h pitkäkestoista meikkivoidetta. Se peittää hyvin, mutta saat sillä silti sopivan luonnollisen pohjan. Tuote pysyy erinomaisesti, eli on juuri omiaan sinulle työpäivääsi.

Painavien luomien meikkaaminen

Miten painavat ja veltot luomet saisi meikattua nätisti ja siististi?

Riian vastaus:

Raskaat luomet kannattaa meikata tummilla luomiväreillä. Mattapintaiset värit ovat myös omiaan painaville silmäluomille - ne häivyttävät luomien raskautta parhaiten.

Levitä tumma luomiväri koko liikkuvalle luomelle niin, että kun katsot suoraan peiliin, tumma väri tulisi näkyä raskaimman kohdan päällä. Häivytä väri pehmeäksi toisella tummalla värillä. Valitse sävyiksi esimerkiksi musta ja savunharmaa. Tai tummanruskea ja siitä hieman vaaleampi ruskea.

Tee meikki huolella ja käytä aikaa harjoitteluun. Tumman silmämeikin tekeminen on haastavaa, mutta lopputulos varmasti palkitsee kun huomaat, miten hyvin se häivyttää raskaita luomia ja saa silmäsi esille. Mukavia meikkihetkiä sinulle!

Vihreiden silmien luomiväri

Minkä värisiä luomivärejä suosittelisit erityisesti vihreille silmille?

Riian vastaus:

Vihreitä silmiä korostaa liilan ja luumun sävyt. Samoin kullan, kuparin ja pronssin sävyiset luomivärit tuovat silmien vihreyttä upeasti esille.

Tupeerausvinkkejä

Hei! Haluaisin tupeerata hiukseni nyt näin kesällä niin että se myös onnistuisi, kun yleensä siinä tupeeraamisessa en onnistu. Miten tupeeraisin niin, että hiukset eivät näyttäisi takkuisilta, tai että lakka paakkuuntuisi, mutta kuitenkin pitäisi tupeerauksen koko päivän?

Riian vastaus:

Käytä tupeeraukseen piikkikampaa. Ota hiuksista noin parin sentin kokoisia osioita. Liikuta kampaa edestakaisin ilman että irrotat sitä hiuksista välillä. Näin tukka tupeeraantuu hyvin ja napakasti. Tupeeraa koko pää ja suihkuta sitten hiusten tyveen, tupeerattuun osioon hieman hiuslakkaa. Harjaa hiusten pinta siistiksi niin, että tureeraus jää tyviosaan, mutta se ei näy, koska hiusten pinta on sileä ja siisti. Viimeistele kampaus vielä vahalla ja hiuslakalla.

Tasainen iho ilman meikkivoidetta

Miten saan kasvoni ihanan tasaiseksi ja ihanaksi ilman että käytän meikkivoidetta? Olen 13-vuotias, enkä mielellään haluaisi käyttää meikkivoidetta.

Riian vastaus:

Natural Beauty ihoa kaunistava kosteusvoide on vastaus kysymykseesi. Voide tasoittaa ihoa, saa sen näyttämään heleälle ja hehkeälle, etkä tarvitse muuta! Tämä voide tekee ihostasi säteilevän ja voit unohtaa meikkivoiteen käytön. Testaa!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Lue myös:

    Uusimmat