Mainos

Näin saat hehkuvan ihon

Säiden kylmetessä iho alkaa helposti näyttää kuivalta ja elottomalta. Näiden yksinkertaisten ja nopeiden vinkkinen avulla saat kuitenkin säteilevät kasvot vuodenajasta riippumatta.

Myös Heidi Klumin upeasti hehkuvan ihon salaisuus on viikottainen kuorinta. Jos ihosi näyttää elottomalta, syynä saattavat olla pintakerroksen kuolleet ihosolut.

Kuiva iho ei kuitenkaan kuoriudu itsestään, ja siksi erityisesti säiden kylmetessä ja kasvojen ihon muuttuessa tavallista kuivemmaksi kuorimiseen on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Myös hormonaaliset muutokset ja aurinko vaikuttavat negatiivisesti kasvojen herkkään ihoon. Normaalille ja sekaiholle sopivat hieman tehokkaammatkin kuorintavoiteet, mutta kuivaihoisten on syytä valita mahdollisimman hellävarainen tuote, jotta ihoa ei turhaan ärsytettäisi.

Myös talvella on hyvä käyttää päivisi matalan suojakerroksen sisältävää meikkivoidetta. UV-säteily on ihosi pahin vihollinen vuodenajasta riippumatta. On myös tärkeää käyttää erikseen päivä- ja yövoidetta, jotta iho saisi mahdollisimman paljon kosteutta.

Jos haluat ihollesi hehkua nopeasti, markkinoilla on tarjolla runsaasti erilaisia hohtopuutereita ja kuultovoiteita, joita voit sipaista kevyesti meikin päälle. Nämä tuotteet saavat ihosi kauniiksi välittömästi valon vaikutuksen avulla.

MTV/Helmi

Kuva: Wireimages/AOP

Lähde: Dailymakeover.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.