Näin rakasta hemmoteltaisiin, jos raha ei olisi este!

Jokainen meistä haluaa rakkaalleen vain parasta. Helmi kysyi lukijoiltaan, miten he haluaisivat hemmotella armaitaan. Lue ihanat ideat!

Kysyimme lukijoiltamme, miten he hemmottelisivat rakkaitaan, mikäli raha ei olisi ongelma. Vastanneista 47 prosenttia olisi vienyt rakkaansa matkalle; 30 prosenttia olisi viettänyt aikaa yhdessä jotenkin muuten. Vastanneista 13 prosenttia halusi ostaa kumppanilleen ihanan lahjan.

Miten rakkaimpia hemmotellaan? Lue lukijoiden ihanat ideat!

Hyvää ruokaa ja ruusuja

Kiireisen arjen keskellä yhdessäolo rauhallisessa paikassa kaukana kotoa siintää monen mielessä. Kukkakimpullakin olisi mukava muistaa kultaa.

– Veisin ruusuja suudelmien kera.

– Ostaisin hänelle lentolipun, jotta hän pääsisi luokseni ja saisimme olla taas yhdessä.

– Haluaisin antaa aikaa yhdessä olemiseen ilman kiireitä ja arjen oravanpyörää. Vain me kaksi, rauhassa muiden ulottumattomissa. Rakastelua, urheilua, hyvää ruokaa, olemista.

– Laatuaikaa kahdestaan yhdistettynä siihen matkaan jonnekin… Vaikka ensin formulat tai fudispeli mistä muru tykkäisi ja sen jälkeen sitten… Hmm… Syömään ja hotelliin...

"Veisin hänet matkalle Bahamalle!"

Moni lähtisi mielellään rakkaansa kanssa matkalle. Mikäs sen parempi keino irtautua arjesta, kuin lähteä yhdessä lomalle!

– Veisin hänet matkalle. Määränpää ei olisi niinkään matkan pointti vaan se, että saisimme yhdessä rentoutua, toisistamme iloiten ja nauttien, sekä pääsisimme pois arkiaskareiden parista.

– Veisin rakkaani Etelä-Ranskan tai Italian maaseudulle, missä on lämmintä, hyvää ruokaa ja viiniä sekä rauhaa kaikkeen kivaan. Vaimo lähtisi kyllä mielellään.

– Tehdään töitä niin paljon, ettei nähdä toisiamme kuin illalla, ja silloinkin hätäisesti kun mies nukahtaa sohvalla jo iltauutisten aikaan. Kokemuksesta tiedän, että yhteinen matka lähentää. Lähtisimme siis ei-seuramatkalle ei-bussimatkalle ei-hankkimaan ystäviä, vaan ihan kahdestaan vaikka maailman ympäri.

– Veisin hänet jonnekin kauas eksoottiseen paikkaan, missä saisimme olla kahdestaan ja nauttia toisistamme.

– Veisin kaverini Israeliin katsomaan sen upeaa luontoa ja maisemia. Itse kävin siellä viime vuonna ja se lumosi minutkin.

– Veisin hänet matkalle Bahamalle, jonne ollaan jo pitkään yhdessä haaveiltu pääsevämme. Tietäisin sen olevan unelmien täyttymys hänelle. Kun hän on onnellinen, olen minäkin.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja