Näin pukeudut seksikkäästi

Seksikäs pukeutuminen ei tarkoita automaattisesti sitä, että sinun täytyy lähteä ulos puolialastomana. Kokeile näitä Glamourin helppoja kikkoja!

Jos haluat pukeutua tyylikkään seksikkäästi, unohda avarat kaula-aukot, reittä vilauttavat mekot ja korkeat korot. Näitä elementtejä voi toki käyttää, mutta jos haluat näyttää hienostuneelta, älä yhdistä niitä samaan asuun.

Paljasta mieluummin tyylikkäällä tavalla, kuten esimerkiksi Scarlett Johansson, Kate Moss ja Blake Lively.

Luulitko, että voit olla seksikäs vain tiukassa mekossa? Katso, miten voit räjäyttää potin myös lempifarkuissasi!

Tiukka pikkumekko vaatii suojaa

Jos haluat pukeutua kurveja nuolevaan mekkoon, jätä jotain mielikuvituksen varaan! Tyylikäs veto on peittää esimerkiksi käsivarret tai reidet.

Pukeudu pitsiin

Mikään ei ole tyylikkäämpää kuin vilauttaa ihoa pitsisellä kankaalla. Jos pitsimekko ei ole sinun juttusi, muista, että pitsi toimii hyvin tehostekeinona. Helman alta pilkottava pitsi antaa lempihameellesi romanttisen ilmeen.

Älä pelkää ohutta materiaalia

Ohut ja läpikuultava pusero on paljon seksikkäämpi vaihtoehto kuin uskalias kaula-aukko. Paljastat ihoa, mutta samalla myös peität.

Kokeile laskeutuvaa kaula-aukkoa

Ota mallia rakkauden jumalattaresta, Afroditesta. Pukeudu vartalonmyötäiseen mekkoon, jonka kaula-aukossa on verhomainen efekti. Mikä parasta, tämän tyyppiset mekot ovat supermukavia päällä!

Punaista päälle

Punainen väri saa pulssin nousemaan ja lähettää samalla muille ihmiselle "Tiedän miten pitää hauskaa" -viestejä.

Poikaystävän kaapilla

Seksikäs look syntyy, kun sekoitat naisellisia elementtejä maskuliinisuuteen. Yhdistä boyfriend-mallinen bleiseri suloiseen hameeseen tai mekkoon. Saat varmasti päät kääntymään.

Panosta mekkoon, joka näyttää hyvältä joka puolelta

Hanki tyylikäs ja flirttaileva mekko, joka istuu päällesi sekä edestä että takaa ja näyttää syötävän hyvältä. Teet vaikutuksen myös silloin, kun lähdet huoneesta pois.

Sujauta yllesi kynähame

Oletko sopinut treffit heti töiden jälkeen? Pue aamulla yllesi tiukka kynähame, joka imartelee lantiosi kurveja, mutta on tarpeeksi tyylikäs myös työpaikalle.

Paita toimii myös mekkona

Miehen mielestä on seksikästä, jos nainen lainaa häneltä paidan ja pukeutuu siihen. Tämä look toimii makuuhuoneessa, mutta jos haluat lähteä ihmisten ilmoille, pukeudu tyylikkääseen paitamekkoon.

Unohda röyhelöt

Klassinen valkoinen paitapusero ja farkut -yhdistelmä toimii aina ja on luonnollinen, mutta samalla myös seksikäs.

Kauniit alusvaatteet

Kohota itsetuntoa pukemalla vaatteiden alle kauniit rintaliivit. Kun tiedät, että asusi alla on kauniit alusvaatteet, tunnet olosi seksikkääksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Pääkuva, Kate Moss, Milla Jovovich, Blake Lively ja Katy Perry – WireImage/AOP, muut Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat