Mainos

Näin pidät ihosi kauniina talvellakin

Talvi on ihonhoidon kannalta haastavaa aikaa. Kylmä sää ja toisaalta lämmitetty huoneilma kuivattavat ja rasittavat ihoa erittäin paljon. Näiden vinkkien avulla saat kasvosi pysymään kuitenkin kauniina ja heleinä myös talven läpi!

Talvella ihonhoitoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä kylmä ilma saa varsinkin kasvojen alueen herkän ihon koville. Ensimmäinen askel kauniiseen ihoon on tietysti perusteellinen puhdistus aamuin illoin kasvovettä unohtamatta. Ihotyypistä riippuen kuoriminen on suositeltavaa silloin tällöin.

Vältä myös koskettamasta kasvojen ihoa turhaan päivän mittaan, sillä käsissäsi olevat bakteerit aiheuttavat helposti reaktioita ihollasi.

Ihon huolellinen kosteutus niin sisäisesti kuin ulkoisestikin on ehdottoman tärkeää. Muista juoda päivässä useita laseja puhdasta vettä ja levitä ihollesi erikseen sekä yö- että päivävoide. Käytä kasvojen pesemiseen mielummin hiukan viileää kuin kuumaa vettä – näin ihosi virkistyy eikä kuivu entisestään. Jos viileä vesi esimerkiksi aamuisin ei kuitenkaan tunnu houkuttelevalta ajatukselta, säädä lämpötila korkeintaan kädenlämpöiseksi.

Huolehdi päivän mittaan siitä, ettei ihollesi kerry ylimääräistä öljyä. Älä ainoastaan peitä kiiltävää ihoa lisäämällä puuteria, vaan pidä käsilaukussasi esimerkiksi kasvopaperia, jolla saat helposti taputeltua pois kasvoille kertyvän rasvan. Se saattaa vähitellen tukkia ihohuokosiasi ja aiheuttaa iholla epäpuhtauksia.

MTV/Helmi

Lähde: Dailymakeover.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.