Näin paljon Real Madridin peli kärsii Cristiano Ronaldon poissaolon myötä – katso kattava tilastopaketti El Clásicon alla

El Clásico on aina täynnä tähtiloistoa, upeita tilanteita, mutta ennen kaikkea, tilastoja. Espanjalaismedia Marca kokosi kattavan tilastopaketin ottelun alla.

Kuvan videolla El Clásicon kauneimpia maaleja.

MAINOS

El Clásico suorana C More Sport 1:lla ja suoratoistopalvelussa 
​​​​​​​sunnuntaina kello 17.10 

C Moren sivulle pääset tästä

Molempien joukkueiden kohdalla on merkittävää se, että kumpikaan ei tee maaleja juurikaan maalin yläosaan. Kotijoukkue Barcelona on ainoastaan kertaalleen tehnyt maalin tällä kaudella maalin yläosaan, Real Madrid kolmesti.

Lionel Messin poissaolon myötä Barcelonan paras maalintekijä on Luis Suarez neljällä maalillaan. Realin paras on Karim Benzema, joka on viimeistellyt samaten neljä maalia. Ranskalainen on ollut erinomaisessa iskussa, jos verrataan viime kautta, kun hän viimeisteli ainoastaan viisi maalia La Ligassa.

Cristiano Ronaldon poissaolo näkyy maalinteon tehottomuudessa ja tarkkuudessa, sillä Ronaldo laittaa usein pallon yläkulmiin. Toinen asia, joka on merkittävä, on se, että Real hyökkää enimmäkseen vasemmalta puolelta. Ronaldon ollessa joukkueessa, hyökkäyksiä tuli tasaisemmin molemmilta laidoilta.

Vertauksena madridilaisten hyökkäyspeliin, Barcelonan hyökkäyksistä suurin osa tulee keskeltä.

Real Madrid ei ole tehnyt yhtään maalia tällä kaudella boksin ulkopuolelta, mikä kertoo myös osittain sen kuvan, millainen merkitys Ronaldolla oli joukkueelle. Barcelona on iskenyt 4 maalia boksin ulkopuolelta tällä kaudella.

Merkittävä ero on laukauksien määrässä, kun katsotaan hanakammin laukovia pelaajia. Messi (19 laukausta) itseoikeutetusti laukoo eniten Barcelonasta. Balella on eniten laukauksia Realin joukkueessa (12 laukausta). Realin viisi eniten laukovaa pelaajaa on laukonut yhteensä 38 kertaa. Barcan vastaava tilasto on 62 laukausta.

Barcelona on tehnyt kymmenen maalia enemmän kuin Real. Suurin ero tehtyjen maalien tyylissä löytyy pallonhallintapelin kautta tehdyissä maaleissa. Real on tehnyt ainoastaan viisi maalia Barcelonan 14 vastaan pallonhallintapelin kautta.

Real ei ole vielä onnistunut tekemään yhtään vapaapotkumaalia. Barcelona on onnistunut tässä kolmesti. Real on päästänyt 9 maalia Barcan 11 vastaan.

Merkittävin asia Real Madridin tämän kauden pelaamisessa on se, että se ei ole onnistunut tekemään maalia ensimmäisen 15. minuutin aikana. Aikaisin maali on tullut 17. minuutin kohdalla. Real on päästänyt toisella puoliajalla ainoastaan yhden maalin tällä kaudella.

Molemmat joukkueet vastaanottavat eniten hyökkäyksiä oman puolustuslinjansa vasemmalta puolelta.

El Clásico käynnistyy kello 17.10. Ennakkostudio otteluun käynnistyy kello 16.30. Ottelua voit seurata C More Sport 1:llä ja suoratoistopalvelussa. Tuomas Virkkunen tulkitsee ottelun paikan päältä Barcelonasta.

Lue myös:

    Uusimmat