Näin paljon britit pettävät pikkujouluissa!

Uusi kysely paljastaa, että brittien pikkujouluissa ei juuri sormuksia tuijotella. Liki puolet brittimiehistä päätyy suuteloimaan pikkujouluissa varatun kollegansa kanssa.

Alkoholi virtaa, kaikilla on hauskaa ja ennen kuin tajuatkaan, olet suutelemassa hyvännäköistä työkaveriasi. Harmi vain, että hän saattaa olla varattu! Cupid.comin teettämän kyselyn mukaan 48 prosenttia pikkujouluja viettäneistä sinkuista brittimiehistä on päätynyt suutelemaan naimisissa olevaa kollegaansa.

Sinkkunaiset eivät yllättäen ole yhtä suuri uhka varatuille, sillä vain 22 prosenttia heistä myönsi kyelyssä suudelleensa varattua työtoveriaan.

Olitpa sitten varattu tai et, työpaikan pikkujoulut vaikuttavat kyselyn mukaan olevan hyvä paikka päästä lähikontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. 56 prosenttia miehistä ja 35 prosenttia naisista kertoi kyselyssä suudelleen jotakuta työpaikan joulujuhlissa.

Kuumat hetket eivät kuitenkaan välttämättä johda pitkäaikaiseen suhteeseen. Vain 20 prosenttia hekumanhetkistä oli saanut jatkumoa parisuhteen muodossa.

Kaikki eivät kuitenkaan suuntaa pikkujouluihin metsästämään vastakkaisen sukupuolen huomiota, sillä 65 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi juhlien olevan vain hyvä keino päästä juoruilemaan työkavereista.

Sean Wood Cupid.com -sivustolta suosittelee kohtuullista alkoholinkäyttöä työpaikan juhlissa.

– Työpaikan juhlissa piilee paljon vaaroja, joten on varmaan parasta juoda kohtuudella tai tuoda oma kumppani mukanaan.

Oletko sinä pettänyt pikkujouluissa? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja