Näin pääset treffeille eron jälkeen

Parisuhteen päättymisen jälkeen saattaa olla vaikeaa omaksua tapailukulttuuri uudelleen. Oikeilla vinkeillä saat viritettyä itsesi oikeaan tunnelmaan treffejä varten!

Eron jälkeen on usein hankalaa sisäistää, että mikäli mielii tapaamaan uusia ihmisiä, pitää nähdä ainakin jonkin verran vaivaa.

Lähde liikenteeseen

Tärkeintä treffiseuran etsinnässä on aktivoituminen. On hyvä muistaa, että turha odottaa tapaavansa seuraavaa elämänsä miestä, jos ei liiku ihmisten ilmoilla.

Useat sinkut viihtyvät baareissa, mutta on muistettava, että mahdollista treffiseuraa voi löytyä vaikka mistä muualtakin. Varsinkin erilaisten harrastusten parista on mahdollista löytää seuraa, jolloin toisen kiinnostuksenkohteetkin saattavat olla samat kuin itsellä.

Älä karsasta vaihtoehtoja

Nykypäivänä yhä useammat löytävät seuraa netistä. Facebookin ja erilaisten treffipalvelujen avulla on mahdollista myös määritellä helposti omia toiveitaan mahdolliselle treffikumppanille. Seuraa etsivän on hyvä suhtautua avoimesti erilaisiin vaihtoehtoihin, jos mielii treffeille.

Tee selvitystyötä

Ei ole missään kiellettyä kysellä ystäviltä, työkavereilta tai tutuilta mahdollista treffiseuraa. Jos vinkin mahdollisesta treffiseuralaisesta saa tutulta, on helpompi udella ennakkotietojakin tulevasta seuralaisesta.

Sokkotreffit

Pyydä ystävääsi järjestämää sinulle treffit. Sokkotreffeillä voi saada positiivisiakin yllätyksiä. Erikoisessa tilanteessa täysin tuntemattoman treffikumppanin kanssa voi kertoa itsestään ihmiselle, jolla ei ole minkäänlaisia ennakkokäsityksiä – sellaiseen tilanteeseen ajautuu tänä päivänä harvoin.

Ole rohkea

On hyvä pitää mielessä, että nykyään myös naiset voivat pyytää miestä treffeille tai vaikkapa tanssimaan. Tänä päivänä useat miehet arvostavat itsevarmoja ja määrätietoisia naisia.

Älä tyydy

Kun etsit treffiseuraa, älä tyydy ensimmäiseen vastaantulijaan vain siksi, että pääsisit treffeille. On tärkeää tuntea oma arvonsa ja luottaa omiin vaistoihin. Vaikka yksinelo tuntuu joskus surkealta, on tärkeää pitää mielessä, että epämukava kainalo on huonompi vaihtoehto kuin itsensä kuunteleminen.

Jos päädyt treffeille, jotka eivät tunnu sujuvan, ole rohkea ja poistu paikalta. Tilannetta ei tarvitse hoitaa tahdittomasti, mutta jokaisella on oltava oikeus lähteä, jos treffit ovat kankeat.

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Collegecandy

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja