Näin nykynainen kostaa: Rumia kuvia Facebookiin

Neljäsosa naisista julkaisee tahallaan epäedustavia kuvia ihmisistä, joiden kanssa on ajautunut välirikkoon.

Shape-lehden ja FitSugarin tutkimuksessa selvisi, että huikea 90 prosenttia naisista ei koskaan "tykkäisi" bikinikuvastaan Facebookissa, ja 44 prosenttia kieltäisi itsensä merkitsemisen bikinikuvaan tai vaatisi kuvan poistamista.

Omituisen tai epäedustavan kuvan julkaiseminen voi tuntua hauskalta idealta, mutta sen seuraukset voivat olla yllättävät: Mymemory.com kyselyssä nimittäin selvisi, että naiset julkaisevat tahallaan epäedustavia kuvia ihmisistä, jotka ovat loukanneet heitä esimerkiksi samantapaisia kuvia esittelemällä.

Sivuston kyselyyn osallistui 1500 naista. Heistä neljäsosa tunnusti julkaisevansa tahallaan epäedustavia kuvia ihmisistä, joiden kanssa oli ajautunut välirikkoon. Kolmasosa julkaisi kostoksi kamalia kuvia henkilöistä, jotka olivat aiemmin julkaisseet samanlaisia kuvia heistä, kertoo Daily Mail.

Kaksi kolmasosaa vastaajista suuttuisi, jos ystävä lataisi Facebookiin ruman kuvan heistä. Viidesosa vastanneista kuitenkin kieltäytyi itse poistamasta palveluun lataamaansa epäedustavaa kuvaa, vaikka kuvassa esiintyvä ystävä pyysi sitä.

Mitä voimme päätellä tästä? Rumat kuvat sosiaalisessa mediassa ovat ilmeisesti hauska juttu – ainakin niin kauan, kun et itse esiinny niissä.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja