Näin näytät seksikkäältä tänä jouluna, katso helpot kauneusvinkit!

Jokainen haluaa olla joulujuhlissa parhaimmillaan. Lue nämä helpot kauneusvinkit ja ole tämän joulun seksikkäin nainen!

Dailymakeover.com listasi helppoja meikkivinkkejä, joiden avulla kuka tahansa voi olla juhlien upein nainen.

Punainen tekee joulujuhlan

Viininpunainen huulipuna on tämän joulun ehdoton ykkösjuttu, todistaa Drew Barrymore. Punaisella luot itsellesi äkkiä dramaattisen mutta tyylikkään lookin. Lisää huulille kolme kerrosta punaa ja odota viisi minuuttia. Sen jälkeen pyyhi kevyesti kasvopaperilla, jotta saat liian värin pois.

Kimalletta silmiin

Tumma, seksikäs silmämeikki saa uuden ilmeen, kun lisäät kasvoillesi kimaltavaa, metallista luomiväriä. Levitä väriä luomillesi ja sen jälkeen häivytä silmäkulmista. Kokeile metallin lisäksi myös pronssista tai kuparista väriä.

Kohtalokkaat ripset

Glamourinen tyyli vaatii tekoripsiä. Käytä yksittäisiä ripsiä, jotka liitetään omien ripsien sekaan. Vinkki: Tekoripset pysyvät parhaiten, lisää ripsiväri ennen kuin laitat feikkiräpsyttimet silmiisi. Tämä sitoo tekoripset tehokkaasti kiinni omiin ripsiisi.

Täydellinen iho

– Jokainen meikkityyli vaatii pohjakseen täydellisen kankaan, sanoo P&G Beauty Globalin luovan suunnittelun johtaja Pat McGrath.

Panosta siis täydelliseen meikkivoiteeseen, joka sointuu ihosi sävyyn luonnollisesti.

Manikyyrin aika?

Eikö aika riitä kynsien laittamiseen? Jos nykyinen kynsilakkasi on alkanut osoittaa lohkeilemisen merkkiä, maalaa värin päälle helmiäislakalla, jonka väri muistuttaa kynsissäsi olevaa lakkaa. Tämä peittää kynsin epätasaisuudet ja antaa vaikutelman tuoreesta manikyyristä.

Piilota tummat silmänaluset

Tummiin silmänalusiin tepsii kellertävä peitevoide. Kiinnitä se irtopuuterilla, joka sointuu ihosi väriin.

Muista hehkua!

Iho on talvella luonnollisesti kalpea, joten piristä sitä kultaan vivahtavalla korallisella poskipunalla. Sipaise punaa poskipäillesi ja muista häivyttää!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymakeover.com

Kuvat: Kaksi ylintä Getty Images, alin WireImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja