Näin loihdit näyttävän ja luonnollisen juhlameikin

Näyttävästä meikistä tulee helposti suttuinen, varsinkin jos omassa arkimeikissä ei ole tottunut käyttämään rohkeaa mustaa. Oikeilla vinkeillä juhlavastakin meikistä on mahdollista luoda raikkaan luonnollinen – ja samalla näyttävä.

Rajanveto näyttävän iltameikin ja suttuisen lopputuloksen välillä on hiuksenhieno. Osuvilla vinkeillä taitamattomampikin meikkaaja loihtii kasvoilleen näyttävän ja luonnollisen meikin.

Musta rajaus luo intensiivisen katseen

Hyvin tärkeä osa intensiivisen katseen luomista meikillä on tumma rajaus. Etenkin mustalla kajalilla tai eyelinerilla onnistuu pienellä vaivalla tuomaan meikkiin kaivattua juhlavuutta.

Rajauksen ei tarvitse olla paksu, eikä sen tarvitse ulottua silmän kaaren ulkokaarelle kuin kissalla. Jo hento viiva yläripsien tyvessä muuttaa katsetta.

Upeat ripset tuovat katseeseen syvyyttä

Näyttävillä ripsillä silmien ilme voi muuttua tyystin. Muutama tekoripsi tai voimakasvolyyminen ripsiväri voivat saada ihmeitä aikaan.

Kun meikkiä on enemmän, katoavat ripset helposti muuhun meikkiin. Näyttävät ripset ovat oiva apu siihen, ettei juhlameikin lopputuloksena synny raskas tai liian maskuliininen lopputulos.

Pronssinväri tekee ihosta herkullisen

Kimaltelevaa aurinkopuuteria on lupa käyttää myös silloin, kun aurinko ei paista. Juhlissa on usein tummempi valaistus, joka saa aurinkopuuterin kimaltamaan iholla kauniisti. Pronssinsävy tekee ihosta juhlavan.

Kun silmät ovat tummat, on poskipunan kanssa oltava varovainen. Jotta juhlameikki näyttäisi raikkaalta, muttei raskaalta, on tummien silmien kanssa muiden värien käytön kanssa syytä olla tarkkana.

Luonnollinen huulipuna raikastaa kokonaisuuden

Kun silmämeikki on tumma, ei se kaipaa rinnalleen välttämättä näyttävää huulipunaa. Neutraali huulimeikki korostaa sitä vastoin silmiä entisestään. Kevyt sipaisu huulikiiltoa tai -voidetta raikastaa huulet, kiinnittämättä kuitenkaan liikaa huomiota.

Luonnollisen väriset huulet ovat myös käytännölliset. Luonnollisempi väri pysyy huulten pinnassa punaa kauemmin ja huulipunatahroista ei tarvitse huolehtia lainkaan.

Lue lisää vinkkejä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja