Näin laihdut television ääressä, lue helpot vinkit!

Oletko joskus jättänyt kuntosalireissun väliin ja jäänyt katsomaan telkkarista komediamaratonia? Älä tunne syyllisyyttä. Näillä neuvoilla kulutat kaloreita kotioloissa!

1. Hypi hyppynarulla kahden minuutin pätkissä. Toista neljä kertaa. (111 kilokaloria)

2. Juokse portaita ylös ja alas mainostaukojen aikana. (42 kilokaloria)

3. Seiso sohvan edessä ja kyykisty, kunnes takapuolesi on lähes kiinni sohvassa. Pysy asennossa minuutin ajan. Toista neljä kertaa. (80 kilokaloria)

4. Makaa lattialla kyljelläsi ja nosta jalkaa ylös alas viiden minuutin ajan. (50 kilokaloria)

5. Tee käsivarsillasi isoja ympyröitä minuutin ajan. Toista kahdesti. (20 kilokaloria)

6. Treenaa ojentajalihaksia 1,5 kilon painoilla. Aseta kätesi pään taakse niin, että kyynärpääsi koskettavat korviasi. Nosta painoja ylös ja alas minuutin ajan. Toista koko treeni kolme kertaa. (17 kilokaloria)

7. Istu kuntopallon päällä ja treenaa minuutin ajan vatsalihaksia. Toista neljästi. (50 kilokaloria)

8. Jos et halua tehdä vatsalihasliikkeitä, istu yksinkertaisesti pallon päällä tunnin ajan, Treenaat samalla huomaamatta keskivartaloasi. (38 kilokaloria)

9. Seiso noin 1,5 metrin päässä televisiostasi. Tee mainostauolla syöksyjuoksuja television luo ja takaisin. (37 kilokaloria)

10. Makaa sohvalla niin, että selkäsi lepää istuimien kohdalla ja jalkasi ovat koukistettuina sohvan reunalle 90 asteen kulmassa. Nosta ylävartaloa jalkojasi kohden, rutista ja rentouta. Jatka liikettä koko mainostauon ajan. (35 kilokaloria)

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja