Mainos

Näin kuningasperhe onnitteli tuoreita vanhempia

Ruotsissa kuninkaallinen perhe on onnittellut virallisesti kruununprinsessa Victoriaa ja prinssi Danielia tyttövauvan syntymän johdosta. Onnittelut on julkistettu kuninkaallisen perheen verkkosivuilla.

Kuningasparin onnentoivotus

- Olemme erittäin onnellisia yhdessä kruununprinsessaparin kanssa. Muistamme itse kuinka hienoa oli tulla vanhemmiksi ja toivomme uudelle perheelle ihanaa aikaa omassa rauhassa. Kyseessä on kauan odotettu lapsenlapsi ja olemme erittäin ylpeitä ja iloisia.

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen onnentoivotus

- Olemme molemmat innoissamme uudesta perheenjäsenestämme. Olemme innoissamme tullessamme sedäksi ja tädiksi ja toivomme kaikkea hyvää sisarellemme, Danielille ja heidän tyttärelleen.

Olle ja Ewa Westlingin onnittelut

- Olemme erittäin onnellisia tänään, kun meidän Danielistamme ja Victoriasta on nyt tullut vanhempia. Toivotamme Danielille ja Victorialle kaikkea hyvää uuden perheenjäsenen kanssa, ja tulemme tukemaan sekä auttamaan heitä isovanhempina.

Prinssi Danielin sisaren, Anna Westling Söderströmin onnentoivotus

- Olen iloinen kun veljestäni ja Victoriasta on tullut vanhempia. Kyseessä on erittäin odotettu lapi. Odotamme perheeni kanssa, että pääsemme tutustumaan lapseen ja seuraamaan hänen kehitystään. On myös hauskaa, että tyttäreni saivat kaipaamaansa serkun.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.