Mainos

Näin kastuu persupomo - Timo Soini vastasi jäävesihaasteeseen

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini otti vastaan MTV Uutisten ankkuriparin heittämän haasteen ja osallistui tänään ALS- eli jäävesihaasteeseen.

MTV Uutisten ankkurit Rita Strömmer ja Antti Tuuri haastoivat eilen läpimärkinä mukaan Timo Soinin. Ja Soini otti kopin vastaan.

Jäävesihaaste on maailmalta Suomeen levinnyt haaste, jolla halutaan ihmisiä mukaan tukemaan harvinaisen ALS-taudin tutkimusta. ALS-sairauteen ei ole vielä löydetty parantavaa lääkehoitoa, ja elinikä on 3-5 vuotta diagnoosin saamisen jälkeen. 

Haasteen idea on yksinkertainen: kaada ämpärillinen jäävettä päällesi, taltioi tapahtuma, jaa se ja haasta mukaan seuraavat onnekkaat. Haasteelle ei ole määritelty kiinteää summaa, vaan lahjoitussumman voi määritellä itse.

Timo Soini ei kertonut, kuinka paljon hän lahjoittaa Lihastautiliitolle. Sen sijaan hänellä oli heti valmiina nimet, jotka hän haastaa. Kaksi saa kuulemma ansionsa mukaan jääkylmää vettä niskaansa ja yksi hyvien toimiensa vuoksi. Videolta kuulet, ketkä kolme saavat haasteen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.