Näin Jutta Gustafsberg pärjäsi MM-kisoissa

Taso Serbiassa pidetyissä Body Fitnessin MM-kisoissa oli erittäin kova.

Jutta Gustafsbergin kisamatka päättyi jo lauantaina semifinaaleihin, eikä paikkaa sunnuntaisessa finaalissa irronnut. Jutta oli kisamenestykseensä kuitenkin erittäin tyytyväinen.

Virallisissa tuloksissa hän on sijoilla 7-15.

– Olen hirveän tyytyväinen sijoitukseeni sillä taso täällä oli erittäin kova. Alunperin ajattelin, että olisi hienoa päästä finaaliin, mutta kilpailijat täällä olivat erittäin huikeita. Naiset olivat erittäin lihaksikkaita ja ultrakireitä. Ei täällä sitä naisellisuutta niin paljon katsottukaan, sillä kisaajat eivät välttämättä olleet kasvoista kovinkaan naisellisia, Jutta kertoo Viihdeuutisille myöhään lauantai-iltana.

Puoli vuotta kisoihin valmistautunut Jutta kertoo kisaamisen olleen nyt tässä. Seuraavaksi nainen siirtyy oman kultansa, Ari "Godzilla" Kokkosen taustajoukkoihin.

– Vaikka itse olen menestykseeni tyytyväinen, Ari tuossa huikkasi, että haluaa vielä kerran virittää minut huippukuntoon. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin siltä, että kisat olivat nyt tässä. Nyt siirryn normaaliin elämään, keskityn muihin asioihin ja siirryn huoltojoukkoihin, Jutta naurahtaa.

Kunnianhimoinen Jutta laittoi itsensä täysillä peliin valmistautuessaan koitokseen. Puoli vuotta tiukkaa treeniä, entistä tiukempaa ruokavaliota ja henkistä valmistautumista. Kehosta oli tiristetty kaikki ylimääräinen neste pois ennen lauantaisia kisoja.

– En ole juonut nyt puoleentoista vuorokauteen. Nyt syön juuri suolapähkinöitä ja juon vettä. Vesi maistuu nyt taivaalliselta. Lähdemme tästä kohta Serbian yöhön syömään kunnolla. Nyt pitää herkutella.

Jutan kannustusjoukoissa oli mukana myös Eino Makusen seuraaja, missikeisarinnaksi jo tituleerattu Sunneva Kantola.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat