Mainos

Näin frisbeepoika pelastettiin puusta - "Mä sen sinne heitin"

Helsingin pelastuslaitos pelasti sunnuntai-iltana puuhun kiivenneen nuoren miehen. Hän oli kavunnut noin kahdeksan metrin korkeuteen hakemaan frisbeetä. Tapahtuma sattui Ehrenströmintiellä Kaivopuistossa, Silja Linen terminaalin kupeessa.

Mitä oikein tapahtui?

Silminnäkijä – jolla oli hieman suurempikin rooli tapauksessa - kertoo.

- Tilanne alkoi siitä kun heiteltiin frisbeetä siinä terminaalin viereisessä puistossa ja keksin sitten heittää frisbeen kepin avulla kaverille. Heitto ampui yli melkoisesti ja frisbee päätyi kauniissa kaaressa täydellisesti puunoksan haaraan istumaan, korkealle.

Lukiopojat olivat yrittäneet nakata liitokiekkoa kepillä alas. Tuloksetta.

- Kaveri päätti kiivetä hakemaan sen. Kun hän sitten oli päässyt kiipeämään parista vaikeammasta kohdasta ylös, eikä vieläkään ollut lähelläkään frisbeetä, niin alettiin sitten miettiä että miten sieltä sitten edes kaveri saataisiin alas.

Ohi kulkeva koiranulkoiluttaja huomasi tilanteen ja huolestui ”valopääksi” kutsumansa kiipeilijän tilanteesta. Hän soitti hätänumeroon.

- Ensin paikalle saapui poliisi, sitten paloauto ja melkein heti perään myös toinen paloauto, toinen poliisiyksikkö ja palomestari. Kaveri ja hitusen kauempana oleva frisbee poimittiin nostolavan kyytiin ja toimitettiin ripeästi maanpinnalle.

Kaveri istui tuolloin melko turvallisesti oksanhaarassa.

- Tilanne oli melko koominen ja tuli kyllä naureskeltua ihan kunnolla sille vaikka olikin vakava asia kyseessä, frisbeen heittäjä kertoo.

- Tuli kyllä sellainen olo, että hyvä kun voi luottaa poliisiin ja pelastuslaitokseen. Hyvin toiminut koiranulkoiluttaja ansaitsi myös halauksen ja kunnon kiitokset pelastetulta.

- Jäätiin kavereiden kanssa sitten prosessoimaan tapahtunutta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.