Näin Angelina Jolie ärsyttää naistähtiä

Jennifer Aniston ja Vanessa Paradis jättivät Golden Globe -palkintogaalan väliin Angelina Jolien vuoksi. In Touch Weekly tietää kuitenkin kertoa, että Jolien onnistui kiusata Anistonia jopa tv-ruudun kautta.

Näyttelijä Jennifer Anistonilla olisi ollut loistava tilaisuus markkinoida uutta Adam Sandlerinkin tähdittämää Just Go With It -elokuvaa Golden Globe -juhlissa. Aniston jätti kuitenkin tulematta ja katsoi juhlia mieluummin televisiosta. Näin ainakin väittää In Touch Weekly -lehti.

Kamerat kuvasivat hurjina, kun Angelina Jolie nojaili vasten miesystäväänsä ja Anistonin ex-miestä Brad Pittiä. Aina kameran kuvatessa Jolie oli miehensä vierellä. Jolie muun muassa piti päätään Pittin olkapäällä ja korjaili tämän rusettia. In Touch Weeklyn mukaan nämä hellyydenosoitukset oli suunniteltu nimenomaan Anistonia ärsyttämään.

– Angelina pitää Jenniferiä edelleen kilpailijanaan ja hän tietää, mitä tehdä saadakseen Jenin kyyneliin, ystävä selittää.

Lehden mukaan Aniston jättikin palkintogaalan väliin, sillä hän tiesi Jolien käyttävän tilanteen hyödykseen.

– Hän oli alunperin suunnitellut menevänsä juhliin, ja häntä oli pyydetty jakamaan palkinto, mutta hän perui sen.

Anistonin ystävän mukaan tähti koki, että ilman seuralaista tulo olisi vain nöyryyttävää.

Aniston ei kuitenkaan ole ainoa, jolle Jolien näkeminen olisi ollut liikaa. Myös ranskalaistähti Vanessa Paradis päätti lehden mukaan jättää gaalan väliin, vaikka miesystävä Johnny Depp oli ehdolla sekä hänen ja Jolien yhteisen The Tourist -leffan että Liisa Ihmemaassa -elokuvan tiimoilta.

– Hän ei voi sietää Angelinaa. Hän ei siedä sitä tapaa, miten Angelina aina flirttailee Johnnylle hänen edessään. Hänestä se on epäkunnioittavaa, sisäpiiriläinen kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Getty Images ja Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja