Näin Adamin ja Saulin ilta jatkui: Jatkoilla yksityisjuhlissa

Adam Lambert jatkoi bändinsä, tanssijoidensa ja puolisonsa Sauli Koskisen kanssa iltaa Helsingin yössä.

Adam Lambertin seurue lähti loppyynmyydyn Hartwall Areenan konsertin jälkeen juhlimaan yksityiseen yökerhoon Bläkiin. Samoissa juhlissa muusikkopuolisonsa Niko Heleniuksen kanssa ollut sisustussuunnittelija Teuvo Loman kuvailee iltaa ikimuistoiseksi.

– Tapasimme koko hänen bändinsä, sekä taustalaulajat ja tanssijat. Myös Sauli oli mukana. Ehdimme jutella hetken Adaminkin kanssa. Niko on Adamin suuri fani, joten he keskustelivat musiikista ja halasivat. Se oli Nikolle tosi hieno juttu, Loman kertoo MTV3.fille.

Hän kehuu Lambertia ystävälliseksi ja huomioonottavaksi.

– Vaikka hänellä oli kiire, otti hän kaikki ihmiset huomioon ja oli erittäin iloisella tuulella. Myös konsertin perusteella hänestä jäi todella lämmin fiilis. En ole ennen ollut niin innoissani hänen musiikistaan, mutta käsitys muuttui kyllä täysin. Hän on mieletön esiintyjä, myös konserttia seuraamassa ollut Loman selittää.

Konsertin markkinointijohtaja Sami Vepsäläinen kertoi lauantaina, että Lambert on edelleen Suomessa. Hänen kiertueensa päättyi Helsinkiin, joten hänellä on nyt vapaa-aikaa.

– Hän on edelleen Suomessa, mutta sen tarkemmin en voi sanoa mitään. Konsertti meni loistavasti ja Adam seurueineen viihtyy täällä hyvin. He kehuivat, että tämä oli yksi kiertueen parhaista keikoista, Vepsäläinen paljastaa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat