Mainos

Näin 8-vuotiaan tytön isä kertoi murhayön tapahtumista

Kahdeksanvuotiaan tyttärensä murhasta syytetty isä kertoi käräjäoikeudessa tapahtumista, jotka johtivat tytön kuolemaan.

Mies kertoi, että tuli kotiin illalla kahdeksalta illalla.Vilja Eerikan äitipuoli syytti tyttöä siitä, että tämä oli katkaissut miehen kitarasta kielet ja kaatanut vettä isän työpapereille.

Tyttö oli jo tässä vaiheessa sidottu sänkyyn. Isän mukaan äitipuoli sai illalla raivokohtauksen ja löi tyttöä kolme kertaa nyrkillä.

Isän mukaan tytön levottomuus kuitenkin jatkui.

- Äitipuoli mulle hoki siinä, että laitatko sinä pentusi kuriin vai laitanko minä.

Tästä lähti liikkeelle tapahtumaketju, joka päättyi tytön kuolemaan aamuyöllä toukokuussa 2012.

Tyttö muutti isänsä luokse 2010

Vilja Eerika muutti isänsä luokse kesällä 2010.

Tyttö oli otettu kiireellisesti huostaan äidiltään. Kun Vilja Eerika muutti isänsä luokse, pienessä yksiössä asui myös isän tyttöystävä. Nainen ei tässä vaiheessa asunut virallisesti miehen luona.

Mies luuli, että nainen on ranskalais-marokkolainen ja että hänellä on asunto Ranskassa. Mies kertoi hiljaisella äänellä oikeussalissa, että uskoi naisen odottavan nelosia.

Äitipuoli ja isä syöttivät Vilja Eerikaa pakolla. Isän mukaan hän sai ravintoterapeutilta ohjeen, että tytön syömisen pitäisi sujua 20 minuutissa. Ruokailuun meni kuitenkin kauemmin. Äitipuoli syytti isälle, että tyttö syö hitaasti, koska haluaa kapinoida tätä vastaan.

Äitipuoli syytti Vilja Eerikaa myös tavaroiden varastelusta ja rikkomisesta. Isä sanoi, ettei koskaan nähnyt tytön varastavan tai rikkovan tavaroita. Hän kuitenkin uskoi äitipuolta.

Molemmat niitä havaintoja tehtiin aamulla, isä sanoi.

Tyttöä myös juoksutettiin pihalla. Isä ei omasta mielestään pakottanut Vilja Eerikaa juoksemaan pihalle, mutta myönsi, ettei tyttö aina mielellään juossut.

Katso Päivi Hannulan juttu (Kymmenen uutiset 5.3.2013)

Katso Päivi Hannulan studiohaastattelu (Seitsemän uutiset 5.3.2013)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.