Näin 15 kiloa laihduttaneen Tuulan elämä on muuttunut

Helmen Keventäjät -testiryhmässä mukana oleva Tuula on 15 kiloa kevyempi kuin helmikuussa. Hän tuntee jaksavansa paremmin, puuskuttaa vähemmän ja peilikuvakin on muuttunut kaveriksi.

Helmen testiryhmässä keventävä Tuula Viskari, 51, on kokenut elämäntapojen muutoksen positiivisena asiana. Parhaita fiiliksiä hän on saanut siitä, että kohtuullinen syöminen riittää nälän poistamiseen, eikä itseään tarvitse kiskoa ähkyyn. Ja tietysti paremmin istuvat vaatteet ilahduttavat naista.

Pulmallisinta Tuulalle on ollut tunnesyömisestä pois opetteleminen.

– Mielitekojen iskiessä on vaikeinta muistaa, ettei ole nälkä ja että pahan mielen iskiessä syöminen ei paranna oloa, hän pohtii.

– Positiivisinta on se, että oma jaksaminen on parantunut, liikkuminen ei enää laita puuskuttamaan ja peilikuvaansa ilkenee jo katsoa, sujuvasanainen lohjalainen mietiskelee.

Tässä ovat Tuulan tavoitteet

Monella painonpudotus katkeaa sairastumiseen, elämänmullistukseen tai kiinnostuksen lopahtamiseen. Keväällä Tuula sairasti rankan vatsataudin, jonka jälkeen elimistö teki stopin. Nyt hän haluaa taas saada painon laskusuhdanteeseen.

– Tällä hetkellä tavoitteeni on päästä taas miinusmerkkiseen tulokseen. Kovan vatsataudin jälkeen on tullut pelkkää plussaa, reilut kaksi kiloa, hän sanoo.

– Pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja päästä alkuperäiseen tavoitteeseen, joka on keskimäärin kilo viikossa, joka ei vieläkään ole aivan mahdoton tavoite.

Pidemmän tähtäimen tavoitteena Tuulalla on ruokapäiväkirjan päivittäinen täyttäminen ja liikunnan lisääminen arkeen.

Helmen Keventäjät -testiryhmä on käynnissä, seuraaTuulan taivalta ja lue hänen tekstejään blogissa.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja