Mainos

Näillä vinkeillä parempaa suullista lempeä

Oman rakkaan huulet kutsuvat suutelemaan – ja toisinaan viekoittelevat myös muihin leikkeihin. Mutta entä jos ajatus suullisesta lemmestä ahdistaa? Lue vinkit ongelman korjaamiseen!

Suu on siitä kätevä väline, että sillä voi paitsi miellyttää, myös puhua, kysyä ja neuvoa. Käytä siis suutasi puhumiseen ennen kuin hyppäätte petiin! Jos huulilla suoritettu hyväily ahdistaa edelleen, kokeile seuraavia vinkkejä, neuvoo Divinecaroline.com.

Vinkkejä naiselle

Jos ajatus huulien viemisestä kumppanin alapäähän ahdistaa hygieniasyiden vuoksi, käykää ennen ilottelua suihkussa tai kylvyssä. Hierokaa toisianne, suudelkaa, ja siirtykää vasta sitten sänkyyn. Hygienia on paitsi oleellinen osa nautinnollista seksiä, myös mahdollisuus esileikkiin.

Voit myös käyttää kondomia, joka suojaa suutasi. Kondomia ei saisi koskaan unohtaa satunnaisen kumppanin kanssa.

Ole päällä. Kun mies makaa allasi, sinä määräät tahdin. Etene tunnustellen ja hitaasti, se on nautinnollisempaa myös hänelle. Pyydä miestä varoittamaan ennen kun hän pääsee hekuman huipulle. Näin et joudu yllätetyksi.

Hanki hommaan lisämaustetta suklaakastikkeella tai maustetulla liukuvoiteella. Valitse hyvin: väärä makuyhdistelmä ei paranna kokemusta, vaan tekee siitä liian imelän.

Kiusoittele häntä! Jos haluat olla mahdollisimman vähän aikaa kontaktissa hänen miehisten osiensa kanssa, ota koskettelemattomuus osaksi esitystäsi. Kiusoittele miestä, koskettele häntä kaikkialta, heitä vaatteet pois – hän innostuu niin, ettei itse toimitus kestä kauaa.

Mies, kaipaatko sinäkin neuvoja? Ei hätää: lue vinkit alta!

Vinkkejä miehelle

Klitoris on naisen herkin osa, joten älä imeskele sitä. Vaikka voit itse nauttia imeskelystä, naiselle se tuntuu jopa kivuliaalta. Parasta on taas kerran käyttää suuta kysymiseen: miten kovaa voin edetä?

Kuinka moni mies kaipaakaan hyväilyä muillekin alueille pelkän peniksen lisäksi? Naiseen pätee sama sääntö: suutele hänen jalkojaan ja hyväile häntä kokonaisvaltaisesti. Saat taatusti kiitosta. Ole luova. Piirtele kielelläsi ympyröitä, käytä käsiäsi, hyväile naisen rintoja.

Ole hellä! Huikean hekuman jälkeen nainen on herkimmillään, joten hellitä tahtia ja paineta.

Kokeilkaa lopuksi vaikka tuttua 69-asentoa. Tällöin kumpikin joutuu työskentelemään saman alueen parissa!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Divinecaroline.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.