Mainos

Vinkki: Näillä sovelluksilla teet omia iMessage-tarrakuvia

iOS 10 toi muun muassa tarrakuvat ja paljon muuta uutta Applen iMessageihin Viestit-sovelluksessa.

Lukuisten Viestien App Storesta tarjolla olevien tarrakuvapakettien lisäksi suunnitella voi myös omansa. Tämä onnistuu muun muassa ilmaisilla Assembly tai Sticker Boost -sovelluksilla.

Assemblylla on jo aiemmin voinut luoda erilaisia kuvia, logoja ja tarroja, mutta nyt iOS 10:n myötä sillä luodut tarrat saa suoraan Viestit-sovellukseen. Assembly näkyyViesteissä sovelluksena ja tallentamiaan tarrakuvia on erittäin helppo lähettää. Assemblylla voi luoda erittäin monipuolisesti erilaisia tarroja.

Assembly on ladattavissa App Storesta. Sovelluksen kaikkien toimintojen käyttöönotto vaatii sovelluksen sisäisiä ostoja.

Sticker Boost on sovelluksista huomattavasti yksinkertaisempi ja löytyykin asennuksen jälkeen suoraan vain Viestit-sovelluksen kautta, ei erillisenä sovelluskuvakkeena Koti-valikosta. Sticker Boost mahdollistaa oman kuvan lisäämisen, haluttaessa liikkuvana, erilaisiin valmiisiin pohjiin, jolloin voi nopeasti luoda henkilökohtaisia tarrakuvia lähetettäväksi.

Sticker Booston ladattavissa App Storesta ja myös sen kaikkien toimintojen käyttöönotto vaatii sovelluksen sisäisiä ostoja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.