Näillä ruokamuutoksilla Mia on saanut lähes 10 kiloa pois!

Helmen Keventäjät-blogisti Mia on saanut 300 grammaa vaille 10 kiloa painoaan putoamaan tämän vuoden aikana elämäntapamuutoksilla, jotka hän aikoo säilyttää elämänsä loppuun asti.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaavat Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoivat kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Mia: Se on pienestä kii!

"Mun työkaveri kysy tänään multa että mikä on tuntunut haasteellisemmalta tämän kevään kevennyksessä? Oli jopa vaikea miettiä että mikä. Ehkä jumitukset, parin kolmen viikon tuskastukset kun ei tipu… mutta musta tuntuu että tää on ollut sen vuoksi niin ”helppoa”, että olen löytänyt uuden tavan elää ja syödä. Uskon, että voin jopa pitää tämän. Säännöllinen ruokarytmi, pienemmät annokset, ei ruokaa lisää, ennen kaikkea hiilareiden vähentäminen (en syö perunaa, riisiä enkä pastaa, leipää ehkä yhden päivässä jos sitäkään), sitäkin enemmän olen lisännyt kasviksia ja veden juontia, vain yksi herkuttelupäivä viikossa. Toimii minulla! Olo on paljon virkeämpi ja vatsa voi hyvin.”

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja