Mainos

Näillä puolueilla ökyimmät toimistot: perussuomalaiset, rkp ja kokoomus

Perussuomalaisten upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa näyttäisi olevan Suomen kallein puoluetoimisto.

Perussuomalaiset on ostanut puoluetoimistolleen uudet toimitilat osoitteesta Yrjönkatu 8-10, ja sen neliöhinnaksi kiinteistönvälitysyhtiö Realia Management arvioi noin 3000-5000 euroa. Tarkka kauppasumma ei ole tiedossa, mutta toimistossa on satoja neliöitä, eli puhutaan miljoonakaupoista.

Perussuomalaisten puoluetoimistosta kerrotaan, että kaupat Yrjönkadun kiinteistöstä on tehty, mutta vanhasta osoitteesta Mannerheimintie 40:stä muutetaan vasta remontin jälkeen.

Real Management listasi pyynnöstä kaikkien puoluetoimistojen hinta-arviot, ja toiseksi kallein toimisto näyttäisi olevan rkp:llä Kampissa osoitteessa Simonkatu 8. Liiketoimintajohtaja Lea Jokinen korostaa, että arviot toimitilojen arvosta ovat suuntaa-antavia.

Halvin puoluetoimisto näyttää olevan kristillisdemokraateilla. Heidän toimistonsa sijaitsee lähellä Pasilan asemaa osoitteessa Karjalankatu 2, ja hinta-arvio tämän osoitteen neliöhinnaksi on 700-1100 euroa.

Sdp:n varsinainen puoluetoimisto Hakaniemessä on halvimmasta päästä. Sdp kuitenkin profiloituu vahvasti Säästöpankinrannan kivitaloon, jossa sijaitsee Uudenmaan sosialidemokraattien tilat. Säästöpankinrannan toimitilojen hinta on puoluetoimistojen keskikastia.

Arvio puoluetoimistojen hinnoista:

(Hinnat karkeita arvioita, niissä ei ole otettu huomioon toimitilan kokoa tai remontteja. Lähde: Realia Management oy )

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.