Mainos

Näillä bikineillä rajaton rusketus!

Rumat rusketusrajat voi välttää oikeanlaisilla uima-asuilla. Uusi patentoitu kangas päästää läpi 80 prosenttia auringon ihoa ruskettavista säteistä. Keksintö ei kuitenkaan ole täysin ongelmaton.

Bikinien narujen siirteleminen jatkuvasti aurinkoa ottaessa on ärsyttävää. Erityisesti olkaimien ja selkänarun kanssa taisteleminen kannattaa, jos haluaa säästyä ikävän näköisiltä rusketusrajoilta. Toinen vaihtoehto on tepastella nudistirannalle. Ratkaisu julkista alastomuutta häpeileville ja bikinien narujen siirtelyyn kyllästyneille on melkein löytynyt ratkaisu.

Nyt on kehitetty kangas, joka päästää läpi auringon ruskettavat UV-säteet. Rusketusrajaton päivetys on siis mahdollista saada ilman alasti rannalla makaamista. Keksintö ei kuitenkaan mullista maailmaa, sillä erikoiskankaasta tehdyn uima-asun käyttö ei ole niin helppoa kuin luulisi.

Uuden keksinnön ongelmana on aurinkorasvan levittäminen säännöllisin väliajoin. Aurinkosuojaa on käytettävä myös bikinien alla, koska UV-säteet läpäisevät kankaan. Ravunpunaisen lookin välttämiseksi aurinkorasvaa täytyy siis sivellä myös uima-asun alle. Ainakin yleisellä paikalla toimenpide voi aiheuttaa paljon kummeksuvia katseita.

Uima-asun naruosat ovat tiheämpää kangasta, joten jatkuvasta olkaimien siirtelystä ei pääse eroon. Kuosit ovat kuin suoraan 80- ja 90-luvuilta, joten ne eivät miellytä useimpien silmiä. Helpommalla siis pääsee, kun pitäytyy tavallisesta materiaalista tehdyissä uima-asuissa.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.