Näillä autoilla suomalaisjulkkikset ajavat

NHL-tähti Teemu Selänteen tallista löytyy useita luksusautoja.

Selänne tiedetään todelliseksi autoharrastajaksi. Menopelejä löytyy Suomesta ja rapakon takaa Yhdysvalloista kymmeniä. Yksi auto on kuitenkin ylitse muiden, Ferrari 360 Challenge Stradale.

– Stardalessa on kaikki mitä autolta tarvitsee, se on täydellinen paketti. Autossa on voimaa, nopeutta ja ulkonäköä. Okei, ei tämä mikään perheauto ole, tällä en pysty kuskaamaan poikia lätkätreeneihin, Selänne kertoi taannoin MTV3.fille.

Yksi Selänteen Suomi-autoista on vuoden 1957 Chevrolet Bel Air. Autojen lisäksi Selänteeltä löytyy muun muassa hopeinen Harley-Davidson-moottoripyörä.

Entisen F1-kuski Mika Salon autotallista löytyy ainakin kaksi Chevrolet Camaroa. Toinen autoista on vuodelta 1969 ja toinen vuodelta 2009. Tuoreempi versio on varustettu 6,2-litraisella V8-moottorilla.

Cheekin eli Jare Tiihosen on voinut bongata kalliin BMW:n ratista. Cheekin kulkupelinä on BMW 530d Gran Turismo. Mustan luksus-Bemarin haltijaksi on merkitty Tmi Poskiviihde, joka on Cheekin yritys. Halvimmillaan kyseisen automallin omistajaksi pääsee pulittamalla reilut 76 000 euroa.

Pokerilla rikastunut Ilari Sahamies omistaa kaksi luksusautoa, Ferrari F430:sen sekä Mercedes-Benz CL500:sen.

Kalliista autoinvestoinneista huolimatta Sahamies ei aina ole ollut tyytyväinen punaiseen Ferrariinsa.

– Se on ihan pommi koko vehje. Nyt se ei lähde käyntiin. Siinä ovat jotkut sähköt menneet, Sahamies kertoi Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa.

Saksalaismerkki Audiin luottaa moni julkkis. Ainakin ex-missit Viivi Pumpanen sekä Karita Tykkä huristelevat urheilullisella Audi TT:llä. Ravintoloitsija Sedu Koskinen ja kiekkoilija Sami Kapanen luottavat puolestaan Audin katumaasturi Q7-malliin.

Yksi kalleimmista autoista löytyy konserninjohtaja Björn ”Nalle” Wahlroosilta. Autonkuljettaja kyyditsee Nallea Bentleyn Flying Spur -luksusautolla, jonka hinta on yli 250 000 euroa.

Vesa Keskisellä Ferrari - Timo Soini ajaa perhe-Volvolla

Kyläkauppias Vesa Keskisellä on useita autoja. Käyttöautona on Mercedes-Benzin katumaasturi, mutta tallista löytyy muun muassa Ferrari F40.

Mersulla ajavat Keskisen lisäksi ainakin liikemies Hjallis Harkimo, näyttelijä Jukka Puotila, laulajat Anne Mattila ja Danny sekä malli Kalle Kuvaja. Dannyn autona on S500-malli ja Annella CLS.

Volvoon luottavat ainakin perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sekä juontaja Janne Kataja. Soinin menopelinä on V50-farmari ja Katajalla puolestaan katumaasturi XC 60.

Martina Aitolehden yrityksellä on käytössään uudenkarhea valkoinen Toyota Land Cruiser -maasturi.

Miss Suomi -kilpailussa mukana ollut Anni Uusivirta kertoi ajelevansa Abu Dhabissa Jaguarilla. Auto on Jaguarin uutta XK-mallia.

Suunnittelija Ristomatti Ratia ajaa Land Roverin Freelanderilla.

Yrittäjä Jari Sarasvuon ja entisen huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuon käytössä on ainakin BMW X5-katumaasturi. Jarin on nähty aiemmin ajavan myös punaisella Lexuksella.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat