Näillä asuilla kohukansanedustaja Tiura on hätkähdyttänyt Linnassa, katso kuvat

Kokoomuksen kansanedustaja Marja Tiura on tunnettu niin monista poliittisista kohuistaan kuin katseita kääntävistä tyyleistään Linnan juhlissa.

Vuonna 1999 eduskuntaan noussut Tiura luotti ensimmäisessä juhlassaan MTv3:n Mjuodin Huipulle -ohjelmasta tuttuun Janne Renvalliin.

Kuvaa ei puvusta löydy, sillä lehtikuvaajat eivät tuolloin kiinnittäneet vielä huomiota tamperelaiseen nuoreen kansanedustajnaiseen.

– Puku oli punainen, se oli satiinia ja siinä oli pitsiä helmassa. Tiura on pitänyt sitä useasti sen jälkeenkin, Renvall kertoo Helmelle.

Kolmessa seuraavassa juhlassaan Tiura luotti taas suunnittelija Kirsti Kasnioon, joka suunnitteli vuonna 2009 myös tasavallan presidentti Tarja Halosen itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton tyylin.

Vuonna 2003 Tiura vaihtoi suunnittelijaa Ritva-Liisa Pohjalaiseen, jonka graafiset ja erikoiset asut ovat herättäneet niin ihastusta kuin vihastustakin. Kuka voisikaan olla unohtamatta veistokselliset korut, oranssin pallohelman, led-valot kaulakorussa tai toogamaisen valkoisen iltapuvun.

Vuoden 2010 pukunsa Tiura on paljastanut sisältävän jotain kierrätettyä sekä luonnonmateriaaleja. Puku on jälleen Pohjalaisen suunnittelema.

Vuonna 2010 Linnassa juhlitaan jälleen maanantaina 6.12.2010. Iltaa seurataan MTV3.fin Linnan juhlat -sivuilla, Radio Novassa sekä MTV3:n Uutisissa.

Koosteen juhlista näet MTV3-kanavalla 7.12 klo 20.00.

MTV3/Heli Ruotsalainen

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja