Mainos

Näihin seikkoihin deittisi kiinnittää huomiota kotonasi – katso vinkit!

Miehen kutsuminen omaan kotiin on suuri askel suhteessa. Sinun ei tarvitse tehdä suursiivousta ennen miehen saapumista kylään, mutta on syytä olla tietoinen siitä, mihin seikkoihin miehet kiinnittävät kodissasi erityisesti huomiota.

Vaikka miehet eivät aina huomaakkaan uutta väriä hiuksissasi tai juuri ostaamaasi laukkua, on tiettyjä asioita joihin he kiinnittävät kuitenkin naisen kodissa automaattisesti huomiota. Lue mitä uusi kumppanisi todella ajattelee tullessaan ensi kertaa kylään

1. Tuoksut

Miehet saattavat naureskella naisten intohimoiselle tuoksukynttilöiden keräämiselle, mutta pitävät niistä salaa itsekin – miehet kiinnittävät huomioita siihen, tuoksuuko kotisi raikkaalta vai tunkkaiselta. Jos haluat tehdä vaikutuksen, vältä voimakkaita hajusteita mutta pidä huoli siitä, että kotisi vaikuttaa raikkaalta.

2. Sohvat

Ultramodernit ja kalliit sohvat saattavat näyttää upeilta, mutta voivat saada miehen olon tuntumaan jäykältä ja epämukavalta. Jos kotonasi on siis valkoinen nahkasohva tai kallis ja uniikki nojatuoli, tee tunnelmasta rennompi asettelemalla niille tyynyjä tai peitteitä. Näin miehen ei tarvitse stressata esimerkiksi sotkemisesta, ja voitte oleskella kotonasi huomattavasti rennommin.

3. Kylpyhuone

Kyllä, mies huomaa jos kylpyhuoneesi on likainen. Vessanpönttö, johon on pinttynyt likaa tai lavuaari täynnä hiuksia eivät herätä miehessä innostuneisuutta. Siivoa siis kylpyhuoneesi ennen kuin kutsut hänet kylään. Myös loputtomat rivistöt erilaisia kauneudenhoitotuotteita kylpyhuoneen pöydällä saattavat peläsyttää miehen.

4. Kiinnostuksen kohteesi

Myös miehet ovat kiinnostuneita siitä, mitä levyjä, kirjoja tai elokuvia kotonasi on. Juuri tällaisten henkilökohtaisten kokoelmien avulla sinun onkin helppo kertoa deitillesi jotain itsestäsi. Jos haluat deittisi tutustuvan sinuun hiukan paremmin, siirrä lempikirjasi kirjahyllyn etuosaan.

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.