Mainos

Näihin asioihin mies kiinnittää naisessa huomiota!

Haluatko tietää, mikä asia sinussa sai miehen tuijottamaan sinua? – On muutamia asioita, jotka mies huomaa saman tien naisessa, toteaa tohtori Jackie Black, Meeting Your Match -teoksen kirjoittaja. Lue Cosmopolitanin lista ja ylläty!

1. Hiusten paksuus

Pitkät, paksut kutrit ovat viehättäneet miehiä jo luolamiesten ajoilta. Paksut hiukset ovat merkki siitä, että nainen on terve ja valmis suhteeseen!

2. Aito hymy

Joskus jopa silmäsi nauravat, kun hymyilet. Miehet ovat taitavia erottamaan, onko hymysi aito. Se taas on merkki siitä, että olet rentoutunut ja sinulla on hauskaa.

3. Ystäväporukkasi koko

Jos olet liikkeellä ison ystäväporukan kanssa, miehen voi olla vaikea lähestyä sinua. Jos olet ulkona vain yhden ystäväsi kanssa, hän ajattelee, että et halua jättää ystävääsi yksin miehen takia. Täydellinen koko ystäväporukalle onkin kolme! Ystäväsi voivat jatkaa jutustelua, kun sinä tutustut unelmiesi mieheen.

4. Äänesi

Tutkimuksien mukaan miehet pitävät heleää ja hieman korkeaa ääntä seksikkäänä. Täydellisenä esimerkkinä toimii näyttelijätär Kristen Bellin ääni.

5. Lantion ja vyötärön suhde

Evoluution takia miehet automaattisesti etsivät naista, jonka kanssa voi lisääntyä. Lantiota huomattavasti kapeampi vyötärö on merkki hedelmällisyydestä. Etenkin leveä vyö korostaa tiimalasivartaloa.

6. Luonnollinen hehku

Miehet yhdistävät hehkuvan ihon hyvään mielenterveyteen, sillä stressi ja levottomuus yleensä saavat ihon huonoon kuntoon. Kosteusvoiteet ja aurinkopuuteri siis ovat todellakin hintansa väärtejä!

7. Mikä sinussa on epäaitoa

Usko pois, miehet huomaavat, jos sinulla on tekoripset, hiustenpidennykset tai jotakin vastaavaa. Miehille tämä on merkki pinnallisuudesta, joka ei ole koskaan hyvä asia.

8. Silmäsi

Ihmiset keskittyvät silmiin huomattavasti enemmän kuin muihin ruumiinosiin. Korosta siis silmiäsi dramaattisella meikillä, ja voit olla varma, että hänen katseensa lukkiutuu sinuun kerta toisensa jälkeen.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.