Näe Jethro kokkaamassa BB-keittiössä

Turun messuhallit keräävät yhteen viikonloppuna rakentamisen ja sisustamisen ystäviä. Näytteillä on yli 450 alan yrityksen tuotteita, muun muassa keittiökalusteita.

Messujen ohjelmalavalla nähdään sisustussuunnittelija Tomi Kouvola, joka pitää käytännönläheisiä sisustusaiheisia luentoja joka päivä.

Messuilla on esitteillä myös Suomen katsotuin keittiö, BB-keittiö. Asukkaiden jättämiä jälkiä voi käydä tirkistelemässä Kaustetukun osastolla.

– Tuomme BB-keittiön suoraan BB-talolta messuosastollemme B 37. Oli huvittavaa purkaa keittiötä, löysimme oksennusta tasojen välistä. Ei voi muuta todeta kuin että kestävä keittiö, se on kokenut kovia, kertoo Kalustetukku ketjun tuotevastaava Sami Rintamaa naureskellen.

Messuilla näet työnäytöksiä. Suosittu oppilaitosten välinen muuraustaitokisa mitellään lauantaina, ja palkinnot jaetaan D-hallin lavalla kello 14.30.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus tehdä hintavertailuja, jättää tarjouspyyntöjä, kysellä askarruttavia asioita ja hakea ideoita.

Tapaa julkkiksia messuilla

Kalustetukun messuosastolla on kaksi suurta nimeä: Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt ja keittiömestari Antti Vahterasekä muun muassa MTV3:n Huomenta Suomen Makuja-ohjelman ja BB-keittiön suunnitellut Minna Haapakoski kertoo vinkkejä keittiön suunnitteluun.

Aikataulu:

Perjantaina 4.2. klo 14-18 BB-keittiön suunnitellut Minna Haapakoski antaa vinkkejä keittiön suunnitteluun
Lauantaina 5.2. klo 12-14 Jethro Rostedt kertoo keittiön merkityksestä asuntokaupassa
Sunnuntaina 6.2. klo 13-15 Antti Vahtera & Jethro Rostedt kokkaavat yhdessä

Voit tutustua rakennusmessuilla mukana oleviin yrityksiin jo etukäteen luettelosta.

MTV3/Johanna Teivainen

Kuvat: MTV3, Kalustetukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja