Mainos

Naantalissa inhimillisen toiminnan osuutta syttymisessä tutkitaan

Onnettomuustutkintakeskuksen asettaman lautakunnan ja poliisin työskentely Naantalin tuhoisan omakotipalon syttymissyyn selvittämiseksi jatkuu.

Varsinais-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, ettei palon tarkkaa syttymissyytä tiedetä vieläkään.

- Valitettavasti sellaista ehdottoman yksiselitteistä varmistettua tietoa syttymissyystä, josta voitaisiin tarkemmin kertoa, ei vielä tällä hetkellä ole olemassa, kerrotaan tiedotteessa.

Poliisin mukaan useita mahdollisuuksia syttymissyyksi on kuitenkin voitu sulkea pois ja päätutkintalinjana tällä hetkellä selvitellään inhimillisen toiminnan osuutta syttymiseen.

Tutkintalautakunnan puheenjohtaja Veli-Pekka Nurmi sanoo MTV:n uutisille, että on vielä liian aikaista kommentoida syttymissyytä tarkemmin.

- Jokainen voi pohtia, mitä inhimillisen toiminnan osuudella tiedotteessa tarkoitetaan. Tahallaan sytyttämistäkään ei ole vielä suljettu pois tutkinnasta, Nurmi tyytyy toteamaan.

Eristys palopaikalla jatkuu ja keskeisiä tutkimuskohtia on suojattu sään varalta. Nurmen mukaan palon syttymissyyn tutkintaan menee vielä jonkun aikaa, sillä laboratorianalyysit ja henkilöiden kuulemiset ovat yhä kesken.

Runsaan viikon takaisessa omakotitalon tulipalossa menehtyi viisi 15-18-vuotiasta nuorta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.