Mainos

Naantalin palon syy yhä mysteeri

Naantalin viimeöisen tulipalon syttymisen syy on edelleen täysi mysteeri. Palosta liikkuu kuitenkin mitä erilaisimpia huhuja.

Naapureiden mukaan tuhoisa palo saattoi syttyä takasta, jonne oli laitettu liikaa puita. On myös väitetty, että talossa olisi räjäytelty ilotulitusraketteja. Palopaikalle alkuillasta kerääntyneiden naapureiden mukaan talosta kuului myöhään illalla kova paukahdus.

Nuorten illanviettoon osallistunut, nimettömänä pysyttelevä poika kertoo kuitenkin Aamulehdelle, ettei talossa ollut takkaa, eikä illalla grillattu tai lämmitetty saunaakaan. Poika ihmettelee lehdessä, mistä liekit saivat alkunsa.

Poika pelastautui omien sanojensa mukaan olohuoneen ikkunasta puoliltaöin, kun katon läpi alkoi tulla savua. Talossa oleskelevat nuoret menivät paniikkiin.

- Kaikki tapahtui nopeasti, hän sanoo.

Lähes kaikki onnettomuudesta pelastautuneet poistuivat talosta olohuoneen ikkunan kautta.

Poika vietiin sairaalan saamaan hoitoa ruhjeita saaneeseen käteensä. Hän palasi onnettomuuspaikalle tänä aamuna päästyään sairaalasta.

Poliisi ei ole toistaiseksi päässyt kuulemaan Naantalin tuhoisasta tulipalosta pelastuneita nuoria. Poliisin mukaan he ovat vielä hyvin järkyttyneitä tapahtuneesta. Poliisi ei epäile paloa tahallaan sytytetyksi.

Viiden nuoren hengen vaatinutta tulipaloa tutkii parhaillaan onnettomuustutkintakeskus. Tutkintalautakunnan puheenjohtajan Veli-Pekka Nurmen mukaan palo tutkitaan sen poikkeuksellisuuden vuoksi. Onnettomuuden tutkinta saattaa Nurmen mukaan kestää vielä useita päiviä.

(MTV3)

Katso Jukka Painilaisen raportti Naantalista (Seitsemän uutiset 11.10.2009)

Katso Jouko Vähä-Koskelan juttu Naantalista (Seitsemän uutiset 10.10.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.