Mainos

Naantalin kylpylässä ammuskeltiin - ei loukkaantuneita

Naantalin kylpylässä on sattunut ampumavälikohtaus.

Varsinais-Suomen poliisilaitoksen mukaan kylpylän alakerrassa ammuttiin ennen kello 23 joitakin laukauksia, mutta kukaan ei loukkaantunut.

– Tilanne on nyt ohi ja poliisi ryhtyy nyt selvittämään, mistä oli kysymys, kertoi komisario Kai Loukkaanhuhta puoliltaöin MTV3 Uutisille.

Kylpylän turvallisuusjohtaja Timo Santaharjun mukaan välikohtaus tapahtui kylpylän Tammikellari-ravintolan yhteydessä olevassa tilassa noin kymmenen hengen romaniseurueessa. Samassa tilassa oli tapahtumahetkellä noin 40-50 muuta asiakasta.

– Omat vartijamme olivat selvittämässä tilannetta muutamissa sekunneissa, ja poliisipartiot tulivat myös nopeasti paikalle. Missään vaiheessa ravintolassa ei ollut paniikkia, Santaharju kertoi MTV3 Uutisille.

Poliisille kerrotun mukaan ampuja seurueineen oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. Poliisi löysi paikalta muutaman hylsyn ja luodin iskemän.

Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni teon takia. Tapausta tutkitaan toistaiseksi vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.