Mainos

Naantalin asuntopalo saattoi alkaa saunatiloista

Poliisi ja onnettomuustutkintakeskus ovat jatkaneet Naantalissa tapahtuneen asuntopalon tutkintaa. Tämän hetkisen tiedon perusteella näyttää siltä, että palo on todennäköisesti saanut alkunsa siitä osasta taloa missä saunakin sijaitsee.

Palon syttymissyy ei ole kuitenkaan vielä selvinnyt.

Poliisi on päässyt myös puhuttamaan palosta selvinneitä nuoria sekä muita asiasta havaintoja tehneitä henkilöitä. Alustavien tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että talossa olisi ollut syttymishetkellä 14 henkilöä. Poliisi jatkaa yhä paikalla olleiden henkilöiden kuulemista ja teknistä tutkintaa.

Tulipalon jälkeen naapurustosta paikalle kerääntyneet sivulliset epäilivät, että palo olisi saanut alkunsa mahdollisesti takasta. Kuvien perusteella voi kuitenkin päätellä, ettei tulisijaa ole ollut, koska palaneesta talosta on jäänyt jäljelle vain mustunut lautakasa ja romua.

Onnettomuustutkintakeskuksenkaan mukaan omakotitalossa ei ollut takkaa.

- Julkisuudessa olleista kuvista voi päätellä paljon. Kun talossa on takka tai uuni, siinä on myös savuhormi. Hormi jää yleensä törröttämään raunioiden keskelle, tutkintalautakunnan puheenjohtaja Veli-Pekka Nurmi toteaa.

Tulipalossa kuoli viisi varsinaissuomalaista nuorta ja yhdeksän loukkaantui. Heistä kahdeksan on päässyt pois sairaalasta ja yksi nuori mieshenkilö on vielä hoidettavana Helsingissä Töölön sairaalassa.

(MTV3)

Tulipalosta selvinnyt Linda Ojala kertoo kokemuksestaan MTV:n uutisille.

Katso Jukka Painilaisen raportti Naantalista (Kymmenen uutiset 11.10.2009)

Katso tutkintalautakunnan puheenjohtajan Veli-Pekka Nurmen haastattelu kokonaisuudessaan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.