Naantalilaisen hevostallin tapauksesta nostettu syytteitä vakavista seksuaalirikoksista

6:58
Naantalilaisen hevostallin tapauksesta nostettu syytteitä vakavista seksuaalirikoksista – MTV:n rikostoimittaja avaa, mistä on kyse.

Syytteitä käsitellään käräjäoikeudessa touko-kesäkuussa.

Naantalilaisen hevostallin vuonna 2021 uutisoiduista seksuaalirikosepäilyistä on nostettu syytteitä. Tallia pitänyttä pariskuntaa syytetään kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lisäksi pariskunnan miestä syytetään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta. Syytteitä on määrä käsitellä Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa touko- ja kesäkuussa.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

2:30
Kaksi ihmistä on pidätetty naantalilaisen hevostallin rikosepäilyihin liittyen – tältä alueella näyttää.

Syyttäjä Heli Haapalehto ei kommentoi STT:lle tarkemmin syytteiden sisältöä eikä uhrien lukumäärää tai ikää.

– En voi sanoa muuta kuin että asianomistajia on useampia. Syytteiden sisältö on salassa pidettävää siihen asti kunnes ne luetaan käräjäoikeudessa, ja sielläkin varmasti vaaditaan, että käsittelykin on salassa pidettävä, Haapalehto sanoi.

Turun Sanomat julkaisi toukokuussa 2021 jutun, jonka mukaan kymmeniä tyttöjä ja nuoria naisia olisi joutunut eriasteisten seksuaalisten tekojen kohteiksi tallilla kymmenen vuoden aikana. Poliisin tutkinnassa epäillyt teot ajoittuivat vuosiin 2013–2016.

STT ei ole tavoittanut epäiltyjä kommentoimaan asiaa. Vuoden 2021 toukokuussa pariskunnan nainen kiisti rikosepäilyt STT:lle ja sanoi, että väitteet seksuaalisista teoista ovat katkeroituneiden nuorten kosto.

6:17
Naantalilaistallin rikosepäilyt saivat hevospiirit kuohumaan – haastattelussa ratsastajainliiton toiminnanjohtaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja