Mainos

Myyrmannin kiinteistössä aloitetaan pommin tuhojen korjaukset

Myyrmannin kauppakeskuksen korjauskustannusten arvioidaan nousevan yli miljoonaan euroon.

Poliisin teknisen tutkinnan valmistuttua tänään Myyrmannin kauppakeskuksessa aloitettiin pommin tuhojen korjaamisen suunnittelu kiinteistön omistajan ja urakoitsijoiden yhteisellä kokouksella, johon osallistui myös poliisi.

Itse kiinteistössä on aloitettu jo pommin tuhojen purkaminen ja vaarallisten rakenteiden, kuten räjähdyksen vaurioittamien kaiteiden ja muiden lasirakenteiden, purkaminen. Sen jälkeen arvioidaan, mitä korjaustöitä täytyy tehdä ja mistä niihin tarvittavat materiaalit saadaan.

Korjauskustannukset yli miljoona euroa

Kiinteistön omistajan Cityconin tekninen johtaja Jyrki Karjalainen arvioi, että Myyrmannin korjauskustannukset nousevat ainakin yhteen miljoonaan euroon.

Myyrmannin pääkäytävää ja sillä sijaitsevia liikkeitä ei Karjalaisen mukaan voida aukaista vielä ensi viikollakaan. Sen sijaan kauppakeskuksen ulkoseinustalla on jo toiminnassa muutamia sellaisia liikkeitä, joihin asiakkaat pääsevät sisään suoraan ulkoa. Auki ovat mm. apteekki ja kioski.

-Torstaina tutkimme mahdollisuuksia avata lisää eräitä muita liikkeitä, Karjalainen kertoi.

(MTV3-STT)


Kauppakeskuksen tuhot rajoittuvat varsin suppealle alueelle, ja näyttää siltä, että kantavat rakenteet olisivat säilyneet täysin vahingoittumattomina, sanoo tekninen johtaja Jyrki Karjalainen.

Kiinteistöyhtiö Myyrmannin toimitusjohtaja Antti Uski arvelee, että kauppakeskus voitaisiin avata parin viikon kuluttua.

(Huomenta Suomi 17.10.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.