Mainos

Myyrmannin iskussa loukkaantuneista vielä 20 sairaalassa

Myyrmäen pommi-iskun uhreja oli tänään sairaalahoidossa vielä 20. Kaikkiaan pommi-iskussa kuoli seitsemän ja loukkaantui 80-90 ihmistä. Suurin osa heistä on käynyt sairaalahoidossa ja osa yksityisillä terveysasemilla.

Pääkaupunkiseudulla potilaat ohjattiin Töölön, Meilahden, Jorvin ja Peijaksen sairaaloihin. Sairaalat olivat viikon sisällä tehneet kaikkiaan 26 potilaalle yhteensä 45 leikkausta.

-Töölössä oli aamulla edelleen seitsemän potilasta, pääosa heistä raajavammaisia ja joukossa myös vaikean vamman saaneita. Lasten ja nuorten sairaalassa (Lastenklinikka) oli hoidettavana kuusi potilasta, joista yksi oli edelleen teholla. Meilahdessa oli aamulla hoidettavana neljä potilasta, jotka olivat saaneet hartian, kaulan, rinnan ja vatsan alueelle lähinnä hauleista vammoja. Heistä pääsi päivällä kaksi pois sairaalahoidosta. Jorvissa ja Peijaksessa hoidettiin kummassakin kahta raajavamman saanutta. Lisäksi yksi potilas oli saanut silmävamman ja oli sen takia hoidossa, kertoi Töölön sairaalan vastaava ylilääkäri Eero Hirvensalo.

Ylilääkäri Hirvensalo totesi iltapäivällä, että Myyrmannin räjähdyksen uhrien ja sairaaloiden hoitotilanteesta ei enää tiedoteta päivittäin. Asiasta informoidaan jatkossa sen jälkeen, kun potilaiden hoitojaksot ovat lopuillaan.
(MTV3-STT)

Katso myös Tanja Huutosen juttu aiheesta
(Kymmenen uutiset 18.10.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.