Mainos

Myyrmannin apteekkivaras toimi 20 sekunnissa

Kauppakeskus Myyrmannin apteekkiin kohdistui viime yönä erikoinen ja varsin nopeasti tapahtunut varkaus. Tekijä oli peruuttanut henkilöautolla apteekin oven rikki, mennyt sisään ja vienyt tiettävästi kahdeksan purkkia Levozin-nimistä psyykelääkettä. Saaliin arvo on alle 100 euroa.

- Jos haluaa itsensä pöttyrään, niin ei se suosikkitavaraa ole, apteekkari Raimo Mehtonen arvioi saalista.

Apteekkarin mukaan koko tapahtumasarja oli ohi kahdessakymmenessä sekunnissa, sillä kauppakeskuksen vartijat ehtivät paikalle kahdessa minuutissa. Myös poliisi kummasteli vietyä lääkettä.

- Saattaahan olla, että tekijälle on sattunut työtapaturma. Yksi vaihtoehto tietenkin on, että on haettu huumausainetta tai vastaavaa.

Lääkeinfo kertoo Levozinin vaikuttavasta aineest levomepromatsiinista näin: "Se on antipsykootti eli lääke, jota käytetään pääasiassa vaikeiden mielenterveyden häiriöiden (psykoosien) hoidossa. Se lievittää psykoosin oireita, vähentää aggressiivisuutta, rauhoittaa ja tuo unen. Lisäksi lääkettä voidaan käyttää vaikeiden kipujen hoitoon joko yksinään tai yhdessä muiden kipulääkkeiden kanssa."

Poliisi tutkii paikan valvontakamerat ja on kiinnostunut asiaan liittyvistä havainnoista tekijän tavoittamiseksi. Tekijä oli naamioitunut.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.