Mainos

Myyntisählinki vahingoittaa Amerin toimintaa

Amerin myynnin peruuntuminen oli äänivaltaisten K-osakkeiden omistajille pettymys. Esille on noussut jälleen siirtyminen yhteen pörssilistattuun osakesarjaan. Omistusepäselvyydet alkavat Amerin hallituksen MTV:n uutisille antaman tiedon mukaan jo vahingoittaa yhtiön toimintaa.

Runsaan 300 miljoonan markan kauppa brittilordi Moynen ja Amerin pääomistajien välillä oli tarkoitus toteuttaa heinäkuun loppuun mennessä. Viime lauantaina Amer kuitenkin ilmoitti kolmen K-osakkaan puolesta, että kauppa on peruuntunut. Syyksi todettiin vain se, etteivät kaikki sopimusehdot toteutuneet.
-On aina pettymys, kun sopimus peruuntuu. Sopimukseen on lähdetty siinä tarkoituksessa, että se toteutuu, toiminnanjohtaja Heikki Kauppi Tekniikan akateemisten liitosta luonnehti asiaa.

Amer ei torju uutta ostajaakaan. Pari viikkoa sitten ostohaluistaan kertonut sijoitusyhtiö Norvestia on edelleen kiinnostunut Amerin K-osakkeista.

Amerin hallitus on valmis tuomaan kerran kaadetun esityksensä yhdestä osakesarjasta ylimääräiseen yhtiökokoukseen niin pian kuin mahdollista.

Yhtiön sisällä aletaan tuskastua omistajien epävarmuuteen, joka häiritsee jo yhtiön toimintaa. Nyt Amerissa toivotaankin työrauhaa. Esimerkiksi hallituksen puheenjohtaja ehti jo jättää paikkansa lordi Moynen tieltä. (STT-MTV3/Pirkko Tammilehto)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.