Mainos

Myymäläraiskauksen uhri välituomiosta: Tämä pitkittää toipumista

Raiskauksen uhriksi omalla työpaikallaan joutunut nainen kertoo olevansa erittäin pettynyt käräjäoikeuden päätökseen lähettää tekijä mielentilatutkimukseen. Oikeus päätti tänään, että tekijän syyntakeisuus on traumaattisten elämänkokemusten vuoksi syytä tutkia.

- Kyllä minua harmittaa ja olen todella pettynyt. Tämä pitkittää paranemisprosessia.

Käräjäoikeus voi lähettää syylliseksi todetun tutkimuksiin, jos on syytä epäillä tämän syyllistyneen rikokseen vailla täyttä ymmärrystä. Marketin myyjän raiskannut 32-vuotias siivooja vaati itse tutkimuksiin pääsyä tammikuisessa oikeudenkäynnissä.

Mielentilatutkimus lykkää lopullisen tuomion julistamisen useiden kuukausien päähän. Sen jälkeen vuorossa saattaa olla vielä asian käyminen uudestaan hovioikeudessa, mikäli tekijä todetaan syyntakeiseksi ja hän valittaa tuomiostaan.

- Kyllä minulla taistelutahtoa löytyy. Pakkohan tämä on käydä läpi.

Syyttäjä vaatii miehelle 8-10 vuoden tuomiota törkeästä raiskauksesta ja törkeästä ryöstön yrityksestä. Marketin miessiivooja raiskasi myyjän kaupan sulkemisajan jälkeen useita kertoja ja piti tätä vankina noin kolme tuntia. Oikeudessa syyttäjä luonnehti tekoa poikkeuksellisen julmaksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.