Mainos

Myyjä löi pesäpallomailalla puukon ryöstäjän kädestä

Oulussa yritettiin tiistai-iltana kello 20.12 ryöstää teräaseella uhaten Isokatu 4:ssä sijaitseva R-kioski. Kioskiin tullut nuorehko mies vaati teräaseella uhaten myyjältä rahaa. Myyjänä toiminut nainen kieltäytyi antamasta ryöstäjälle rahaa ja löi pesäpallomailalla ryöstäjältä teräaseen kädestä. Ryöstäjä pakeni paikalta ilman saalista.

Samana iltana vajaata tuntia myöhemmin kello 20.56 ryöstettiin Tuiran kaupunginnosassa oleva Siwa teräaseella uhaten. Ryöstäjinä oli kaksi nuorehkoa miestä, jotka pakenivat polkupyörillä kohti Alppilan kaupunginosaa.

Ryöstäjät saivat saaliikseen pienehkön summan rahaa. Poliisipartio sai näköhavainnon miehistä Välivainion Supermarketin pysäköintialueella. Ryöstäjät pakenivat paikalta, mutta toinen ryöstäjistä saatiin kiinni toisen päästessä karkuun.

Paikalta paennut ryöstäjä saatiin kiinni Välivainion kaupunginosassa. Ryöstäjät pidätettiin kuulusteluja varten.He ovat vuonna 1982 ja vuonna 1988 syntyneitä oululaisia.

Ryöstösaalis on saatu takaisin ja tekoväline on poliisin hallussa. Ryöstäjät ovat myöntäneet kuulusteluissa ryöstön yrityksen ja ryöstön. Syyksi ryöstöön toinen ryöstäjistä on ilmoittanut rahapulan ja huumeet.

Ryöstäjillä ei ole todettu olevan yhteyttä aiempiin lokakuussa 2008 Tuirassa ja Lintulassa tapahtuneisiin ryöstöihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.