Mainos

Mysteeritodistaja tänään Auer-käsittelyssä – MTV Uutiset seuraa

Ulvilan surmajutun oikeuskäsittelyssä kuullaan tänään uutta todistajaa. 

Todistaja on puolustuksen kutsuma, eikä murhasta syytetyn Anneli Auerin asianajaja Juha Manner ole halunnut tarkemmin avata, mitä todistaja aikoo oikeudessa kertoa.

Vaasan hovioikeuden istuntosuunnitelman mukaan todistajaa kuullaan Auerin käyttäytymisestä ja esitutkinnasta.

Alunperin tänään oli tarkoitus kuulla myös toista puolustuksen uutta todistajaa, mutta hänen osaltaan todistaminen siirtyy ainakin kahdella viikolla. Aamulehden mukaan nainen on toimittanut oikeudelle lääkärintodistuksen aiheesta.

Kyseisen naisen mukaan porilainen mies olisi tunnustanut Auerin miehen Jukka S. Lahden surman muutama viikko verityön jälkeen. Naisen kertomuksen perusteella poliisi tutki miehen osuutta tapahtumiin vielä tänä kesänä, mutta syyttäjä katsoi elokuussa, ettei miestä ole syytä epäillä teosta.

Muuten tämänpäiväisessä käsittelyssä kuullaan muun muassa äänitutkijaa sekä tutkinnan alkuvaiheessa mukana olleita poliiseja. 

Vaasan hovioikeuden käsittely pidetään Porin käräjäoikeuden tiloissa ja käsittely jatkuu lokakuun puoleenväliin asti. Tuomio on tarkoitus antaa ennen vuodenvaihdetta.

Tämä on neljäs kerta, kun surmajutun kaikki todistelu käydään läpi oikeudessa. Auer on katsottu syylliseksi miehensä murhaan kaksi kertaa Satakunnan käräjäoikeudessa ja kerran syyttömäksi Vaasan hovioikeudessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.