Mysteerinen supersankari auttaa Pekingin köyhiä

Kiinassa on viime aikoina herättänyt huomiota naispuolinen supersankari, joka auttaa köyhiä muun muassa antamalla heille lämpimiä vaatteita ja ruokaa.

Kun muut käyvät elokuvissa katsomassa sarjakuvista tuttuja sankarihahmoja, näyttää keskuudessamme olevan myös todellisia supersankareita, jotka oikeasti tekevätkin jotain. Pekingin kaduilla viilettää naispuolinen köyhiä auttava supersankari. Hän kutsuu itseään nimellä "Chinese Redbud Woman". (Redbud tarkoittaa puuta, joka kukkii vaaleanpunaiset kukat ennen lehtiensä ilmestymistä.)

Mustaan, paljastavaan satiiniasuun ja sinisenä kimaltelevaan naamioon sonnustautunut mystinen sankaritar herättää ensi näkemältä kysymyksen, kaipaako sankari huomiota jollekin muullekin kuin harrastamalleen hyväntekeväisyydelle. Nainen teki kuitenkin hyvää työtä auttaessaan. Hän tarjosi kerjäläisille ja kodittomille ruokaa, lämpimiä vaatteita ja lahjoja.

Mystisen naisen teot Pekingin kaduilla ovat aiheuttaneet kohua. Ihmiset ovat alkaneet puhua hänestä internetissä ja paikallisissa medioissa. Joulusta lähtien hänen ystävällisistä eleistään on tallennettu kuvia julkisilla paikoilla, kuten Xidan metroasemalla ja Wangfujingin kirjakaupan edessä. Supersankari kommunikoi maailman kanssa mikrobloginsa kanssa, jota hän kirjoittaa kiinaksi. Hänellä on tällä hetkellä yli 7000 fania.

Eräs toimittaja oli jo tiedustellut Chinese Redbud Womanin henkilöllisyyttä lähettäen yksityisen viestin tämän blogin kautta. Supersankari kuitenkin kieltäytyi antamasta informaatiota itsestään sanoen, että haluaa vain auttaa apua tarvitsevia ihmisiä, eikä sillä ole väliä kuka hän on.

Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Chinese Redbud Woman nähdään tositoimissa. Samanlaisessa asussa kulkenut sankaritar bongattiin viime toukokuussa antaen ruokaa ja rahaa Hong Kongin köyhille.

MTV3/Helmi

Lähde: Odditycentral.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja