Mainos

Mysteerikone: Lentäjän poika astui julkisuuteen – "Ymmärrän isääni"

Lähes kolme viikkoa kadoksissa olleen malesialaiskoneen mysteeri jatkuu. Vielä ei tiedetä, mikä aiheutti koneen onnettomuuden. Viranomaiset ovat kuitenkin varmoja, ettei matkustajia ja miehistöä löydetä elossa.

Epäilyksiä on kohdistunut koneen lentäjiin, vaikka varmuutta heidän tahallisesta tai tahattomasta toiminnasta ei olekaan. Nyt kapteeni Zaharie Ahmad Shahin poika on rikkonut perheen hiljaisuuden ja antanut haastattelun malesialaiselle The New Strait Times -lehdelle. Asiasta kertoo CNN.

26-vuotias poika haluaa häivyttää epäilykset isänsä, kokeneen lentokapteenin, yltä.

– Luen kaikki koneeseen liittyvät uutiset, mutta spekulaatiot sivuutan. Tunnen isäni paremmin, Ahmad Seth Zaharie sanoi eilen ilmestyneessä haastattelussa.

– Emme olleet todella läheisiä, sillä isä matkusti niin paljon, mutta ymmärrän häntä.

Kapteenin kohdalla on väläytelty muun muassa itsemurhan ja poliittisen mielenilmauksen mahdollisuuksia koneen katoamisen taustalla.

Viranomaiset eivät kuitenkaan ole löytäneet kummankaan lentäjän elämästä mitään todisteita, jotka viittaisivat itsetuhoisuuteen tai ääri-ilmiöihin.

Yhdysvaltailaislähteiden mukaan myöskään pilotin kotoa löytyneestä lentosimulaattorista ei ole paljastanut mitään epäilyttävää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.