Mainos

Myrsky riepotteli maalla ja merellä

Suomenlahdella ja pohjoiselle Itämerellä tuulen nopeus oli enimmillään 23 metriä sekunnissa. Maissa myrskytuuli katkoi puita ja repi kattoja.

Osa Tallinnan laivoista on jäänyt tänään laituriin myrskyn ja kovan merenkäynnin takia.

Ainakin Nordic Jet Line ja SuperSeaCat-aluksilla liikennöivä SeaContainers Finland peruivat vuorojaan niin Helsingin kuin Tallinnan satamissa. Suuremmilla aluksilla liikennöivät laivayhtiöt eivät ilmoittaneet perumisista.

Ilmatieteen laitoksen aamupäivän myrskyvaroitus koski eteläisiä merialueita. Tuulen nopeus oli silloin enimmillään 23 metriä sekunnissa.

Puolen päivän aikaan tuuli heikentyi alle myrskylukeman 21 metriä sekunnissa, mutta pysytteli vielä 16-17 metrissä. Iltaan mennessä tuuli heikkeni edelleen, mutta merenkäynti oli edelleen kovaa ja aallon korkeus yli neljä metriä.

Myrskytuuli kaatoi puita

Laivaliikenteelle aiheuttamiensa haittojen lisäksi myrsky kaatoi puita, repi peltikattoja ja katkoi eteläisessä Suomessa jonkin verran sähköjä.

Merivesikin alkoi nousta, mutta tuulen heiketessä se palasi normaaliin korkeuteen.

Helsingissä putosi sähköjohtoja kaupungin kadulle, minkä vuoksi Mäkelänkadun liikenne välillä Sturenkatu-Hämeentie jouduttiin sulkemaan yli tunniksi liikenteeltä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.