Mainos

Myrsky riepotteli Kreikkaa

Ankara myrsky ja rankkasateet aiheuttivat tänään suurta tuhoa eri puolilla Kreikkaa. Ainakin kolmen ihmisen ilmoitettiin saaneen surmansa. Useilla paikkakunnilla Peloponnesoksessa ja Kreikan mantereella julistettiin hätätila vaikeiden sääolojen vuoksi.

Yksi ihminen hukkui, kun tulvavesi vei linja-auton mennessään Korintin kaupungissa. Kaksi muuta ihmistä kuoli Patrasin kaupungissa, maan länsirannikolla. Pahiten myrsky koetteli Korintin kaupunkia. Yksi linja-auto ja useita henkilöautoja huuhtoutui mereen. Linja-auton mukana menehtyi yksi ihminen.

Myrsky katkaisi lukuisia sähkö- ja puhelinlinjoja. Sekä maantie- että rautatieliikenne joutui vaikeuksiin mutavyöryjen takia, ja satoja asuntoja joutui veden valtaan runsaiden sateiden takia. Viranomaisten mukaan sademäärä oli suurin mitä Kreikassa on koskaan mitattu.

Pääkaupungissa Ateenassa kaduilla ajelehti veden mukana noin 8 000 tonnia jätettä, joka oli ollut neljä päivää korjaamatta roskankuljettajien lakon takia. Parempaa säätä oli kuitenkin luvassa huomenna.
(STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.