Mainos

Hotellin kyltti roikkui korkeuksissa – vaaratilanne lähellä

Seija-myrskyn jälkiä korjaillaan tänään pitkin päivää. Kaatuneet puut ovat sotkeneet liikennettä, mutta kovat tuulenpuuskat ovat napanneet myös kattopeltejä ja mainoskylttejä.

Helsingin keskustassa sijaitsevan Holiday Inn -hotellin katolla ollut mainoskyltti kaatui yöllä tuulen voimasta. Kyltin kaatumisesta teki ilmoituksen ohikulkija.

Vaaratilanteen välttämiseksi hotellin ulkoalueet eristettiin välittömästi kyltin alta.

–Nosturi on ottamassa kylttiä pois ja palolaitos turvaa liikennettä ja jalankulkijoita. Tilanne on hallussa, kertoo hotellipäällikkö Armi Hatakka aamukymmenen aikaan.

Tilanteessa oli ainekset vaaraan, ellei kyltti olisi jäänyt roikkumaan katon rajaan. Kyltti kaatui myrskyn ollessa pahimmillaan aamuyöllä.

– Jos joku olisi tuolloin alla kävellyt, olisi varmasti käynyt huonosti. Onneksi kaatuminen tapahtui yöllä siihen aikaan, ettei kulkijoita ole paljon ollut.

Kyseistä rakennusta voisi kuvailla "kovan onnen rakennukseksi", sillä samaan rakennukseen osui neljä irti päässyttä junavaunua tammikuussa 2010 – tosin pahimmat vauriot eivät tuolloin kohdistuneet Holiday Inniin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.